Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
tak sněží,sněží a furt sněžíííííííííííííííí
ráno jsem šla ze psy ke křížku,od něj výjimečně přes pole-přes pole normálně nechodím,jednak sou většinou zarostlý,jednak kvůli zvěři,ale byly tam vyjetý koleje,tak jsem šla po nich,u lípy jsem s pánem,se kterým,se pravidelně potkávám v lese-takovej procházkovej chlap bez psa:—),tak jsem s ním probrala trasy-vycházku k Nevojické vyhlídce neznal-i když je kousek od rozcestí 3 borovic,tak snad ji po mým popisu najde,mezitím furt sněžilo,ale nefučelo,aby psům během mluvení-ale stály jsme tam chvilku,tak aby nekosily,tak jsem mezitím hodila Žerykovi párkrát kolečko na tom tenkým vodítku a potahala se s ním,no a pak jsem to vzala rychlou chůzí do lesíka,aby se prohejbala Dafik,vyhupla si na pár pařezů a šli jsme z lesa na cestu lípa-hájenka podél lesa-oba běhali,tak nebylo žádnýho vymýšlení na vyběhání třeba-běžely si hezky po cestičce,pak jsem zalezla hcvilku kousíček do lesa abych Dafině udělala radost s pár pařezama ještě,a od hájenky jsme to vzaly kousek ještě k vysílači a zpět k hájence a dolů,tam už trochu uklouzaná zem,tak já přes pole,psi po cestě:D
dole jsem je vzala k sobě na k noze na pole a dom.takže pejsani vyběhaní,odpadly a já mohla zatelefonovat jedné kamarádce,co dělá v Brně ve Slatině,ve firmě,jezdí na ranní odpolední,a už víckrát mě říkaa,jestli tam Martin nechce,mají tam těžší práci,i lehčí,i na přemýšlení,i jednodužší,lidi s důchodama taky i autisty a tak…takže jsme se domluvily,a já k ní hodím žitopis,ona ho tam hodí…a uvidí se,pak jsem volala kamarádce knihovnici,at ho mi životopis vytiskne,no a odpo šla ven s kamoškou s basendžim-bylo to brzo odpo-takže sněžení,ale bez větru,vzaly jsme to k lípě-a ehm Dafině se teda vůbec nechtělo,sse táhla jak šnek,od lípy k hájence se rozeška,my šli,kecaly,nalevo les,jinak všude pole,nikde nikdo,psi na volno-a nejednou frrrnkk-vyelastákovanej běžec kolem nás-nás málem kleplo,jak jsme se lekly!
naštěstí psům byl fuk,pak jsme zalezly do lesa udělat moje obvyklý krátký lesní kolečko kolem obrázku sv.Huberta-JO ŽERYK SI NA KLACKY NEVZPOMĚL!a pak od hájenky k vysílači kouseka pak dolů kolem cvičáku-to už sem tapala jak sleička-slepičí pidi krůčky,no a z kopečka do dědiny jsem šla dest metrů za Pavlou-klouzavou já nemůžu,pak jsem šla chvvílu po trávě,abych si nezlomila končetinu,málem jsem si vypíchla oko o strom:D,chromá ne,budu slepá
no dom jsem došla už předm vratama,a šlla jem zamnkpot bránu
psi odpadly a když jsem v 5 večer šla do dědiny pro životopis,tak si ani nevšimly,že nejsu 20 minut doma:D:D:D
uf,ještě,že jsem je nebrala-jednak byly unavený,dnešek jin stačil,jednak bych je nezala,i kdyby chtěli a unavený nebyly,a ještě že jsem šla bez nich!
slinice bez chodníků,sněhový jazyky,u kraju sníh a silnice už troch namrzala,brrrrr,autům jsem uhybala pomalu do závěje,jít v tomto ze psama-po zmenšené silnici,u každýho auta je cpát do sněhu na bok…,děs
jáááá chu chodníky,já se bez chodníku bojím!strašně
no a zítra odpo