Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
Maya
, bych si myslela, ze je to normalni kocka
no jo, ono to moc poznat není, která je domácí a která ne. vím, že v okolí chalupy – myslím v širším okolí, se už na ně taky narazilo.
Tady taky pod nulou ale supr teplota, nejni ziminka, je krásně, sníh netaje, a nefučí.
černej čaj
Ja celkove moc kocky venku nevidim
já taky ne, páč je buď vevnitř na polštářku a nebo nejni vůbec. Ovšem včera jsem toho pitomce viděla bohužel i na silnici 🙁 . tooo se mi nelíbí vůbec teda.
jako hluboko v přírodě jsem kočku taky neviděla, třeba v lese.
Mirka D.
e-zastavuje se s tím,a škube to-čímž furt zaostává vzadu,což je v případě-Dafi běhá hledá si pařezy,leze na pařezy a čeká odměnu a do toho Žeryk o kus dál VZADU ŠKUBE S KLACKU KŮRU,HRAČKU OKUSUJE,ŽVÝKÁ,KOLEČKO SI HÁZÍ NAD HLAVU,ZA HLAVU,KUTÁLÍ-TAK TO JE NANIC-DO TOHO JEDNOU ZA ČAS ZAČNE ŠTĚKKAT,ŽE TO CHCE HÁZET A JE TO VHÁJI,POVEL STAČÍ UMÍ
tak ho vleču na provázku za tu hračku a škubu si s ním, když ho to bavčí. Takhle to mám s Tali, že my se přetahujeme a Rumíčkovi házím. pak jí dám párkrát pracovní aport – tedy žádný srandičky, ale nosím, odevzdávám. pak pěkně odložíme, čekáme a aportuje Rumíček. Odměna je zase třeba přetahování. To všechno chvilku a pak ať má volno a a´t si hlodá třeba ten klacek, nebo se s tím mlátí přes hlavu a háže si to, ať má prostě svůj prostor, a já mezitím můžu dělat pařezy. pak to ukončím, hračky se odevzdají a jde se , klidně s povelem k noze, pak bych mu dala toho pešíčka, aby mu to suplovalo klacek, klíďo se šnůrou za kterou si tím pádem s tím psem můžu nenápadně manipulovat.