Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
tady dnes nasněženo trochu,bez větru a tenký větve obalený ledem,je slunko a foták je cooooo?no coooo?no vybitej….
takže fotrky nět….proč se tomu divím,že
tak dnešní vycházka ke křížku,což je mezi pole směr dědina,zmolou,kde bývá vvětšinu roku dost bláto,-teda zmolou kousek,pak mezi polama ke křížku-napravo svah,tak tam ani moc nefučí+jsou keře-psi na volno-Žeryk běhá,Dafi krokem
,pak od křížku kousek podél lesa dolů-Žeryk vybíhá do lesa a zpět,Dafi se táhne,otočím t a oba běží,ke křížku od něj oba běží,na konci cesty mají oba k noze-zatáčka,Dafi na vodítku,pak na volno,dem ještě mezi poler kousek směr dědina-Žeryk dostane jednou povel oběhnout cosi,to už se pak nehne ode mě,chodí za mnou,4 kroky za mnou,Dafi vepředu-takže se jakl debil otáčím a hučím-běž dopředu,kde seš-já fakt budu chodit s bočníma zrcátkáma na hlavě?!!!
a Dafi zas volám-čekej-ta zas běží dopředu….takhle to jde chvílu,než vyteču,Žeryk jde minutu na vodítko,pak ho pustím,a pak dojdem dom-ze všema na vodítku….prostě jak se Žerykovi řekne povel chodí za mnou…
před bránou na cestě jsem si dala s Dafo kroky,otočky a poak s oběma odložení ve stoje za pochodu,chůze u levé nohy,chůzi u pravé nohy,couvání,a přivolávání k noze za pochodu ve stoje a to furt s oběma zaráz několikrát-takže ve svyžným rychlým pohybu oba
PetraK-ale já sebou hračky nosím -má tahací,míček na šnůře i pešíka,ale on si to nechce jen nosit,on si to za A-škube-zastavuje se s tím,a škube to-čímž furt zaostává vzadu,což je v případě-Dafi běhá hledá si pařezy,leze na pařezy a čeká odměnu a do toho Žeryk o kus dál VZADU ŠKUBE S KLACKU KŮRU,HRAČKU OKUSUJE,ŽVÝKÁ,KOLEČKO SI HÁZÍ NAD HLAVU,ZA HLAVU,KUTÁLÍ-TAK TO JE NANIC-DO TOHO JEDNOU ZA ČAS ZAČNE ŠTĚKKAT,ŽE TO CHCE HÁZET A JE TO VHÁJI,POVEL STAČÍ UMÍ-
NA DVOŘE/TERASE POUŽÍVÁ mARTIN,ZNAMENÁ-DOST,UŽ SE HÁZET NEBUDE,TO SI S TÍM NA 5 MINUT LEHNE,A ZA CHVÍLU DOJDE ZAS,ALE NA VYCHÁZCE JAK MÁ HRAČKU,TAK SE NEVENČÍ,NEVNÍMÁ,NEČUCHÁ,NIC,PÁRKRÁT MU UPROSTŘED LESA/POLÍ,PROSTĚ UOROSTŘED TRASY HODÍM HRAČKU-AT TO NEHÁZÍM JEN NA KONCI VYCHÁZKY,T MÁ ZMĚNU-A UŽ HO NEDOSTANU OD NOHY,NEVENČÍ,SE NIC,A JDE S VYVRÁCENOU HLAOU DO BOKU-SUPER NA PÁTEŘ!!!!!
a stačí-dělej psa se mio nepodařilo naučit-se přiznám
Maya-no nutím je běhat,protože přees zimu mají málo pohybu,na dvůr se chodí jen venčit a hned dom a pak mají ty vycházky+jednu venčícítřeba
takže se je snažím mýt trochu v pohybu-tak dělají obíhání stromů,přivolávačky,+házím hračku z kopce třeba-ale toto všecko dělám na konci vycházky,jinak si můžou dělat co chcou,
kdyby si spolu hráli jak pejsani Fifi,nebo PetryK tak na to kašlu,kdyby lítaly po zahradě a po dvoře a vyběhaly se tam tak je mi to taky fuk,ale oni si spolu už nehrají
dřív jo,to si hrávaly i na vycházkách+večer vždy tak hodinu v tahu-my sedli na terase-všichni i tatka když tu byl-a oni se hodinu v tahu honilx-z terasxy na dvůr kolem sušáku,obr konských saní a zpět+po zahradě-to byla pěkná podívaná a valily rychle a fakt každej večer hodinu!v tahu-a my na ně čučely jak na telku a bavily jsme se:-)
nebo,když všichni 4 letěli z terasy z pelíšků přes dvůr na konce zahrad-je fakt obří a do kopečka trochu -na konec zahrady a zpět a několikrát,tak to bylo taky dobrý,ted přez zimu,ale nic…a kynou
Denny-paráda,že Františkovi líp:-))))