Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
Bletajxl, misto aby vichr slabnul, je to este horsi, Sibir je tu!
Mirko
Tak snad si hlavne lidi priste pohlidaj to svy stenatko, aby jim nezdrhalo a tys nemela stresy.
tak vycházka v lese vypadá tak,že Žeryk si najde obr velkej těžkej klacek,ten si nocí,po několoka metrech se s ním zastavuje,háže si ho nad hlavu,za krk-říkám,že dělá kung-fu,pak přiběhne za mnouz,jde kus přede mnou,zase se zastaví,háže si ho nad hlavumza hlavu,okusuje si kůru,a pak zas doběhne-no a já po nějaké době ho dám chvílu na vodítko-třeba jen 2 minuty
Mi hodne pripomina RUzici, ta je neco podobnyho. Misto mozku nejakyho aportu kostku. Od mala taha vetve, vyrvava plevely, nosi drny apod. Naucila jsem ji povel Staci, pak to flusne, dojde si pro pamlsek a pokracujeme v chuzi. Podotykam, ze i ve vic jak 3 letech nema kolikrat cas se vykadit a vzpomene si az pred plotem… Snazim se ji aportovaci aktivitu korigovat, jinak by neumela si „jen tak bejt“ na vychazce, jak rika Esuska. I tak ji to jde ztuha.
U Zeryka to je uz asi vyssi level, no tak kdyz to nepujde bez kosiku pres povely, proc ne. Jo, Trolda se taky fest hlida, kdyz hovado cerny leti s klackem, taky to od ni parkrat schytal.