Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

MirkaD

ajajajaja-děkuju:-)
    se stydím až za roh
    Martin je v práci spokojenej-ale je ještě tu práci neumí-je to tak,jak jsem psala já,když sem se učila dělat ty trafa v KPB-trafo-kus železa,omotat drátkama,na to jaksi izolepu+další bužírky…-prostě za den mělo být hotových 6 kusů,já měla furt tři,trafa se různě lišily a bylo toho moc…
    tak po měsíci a půl mě udělaly páááápá…+x dalším lidem teda
    no a když jsem dělala klávesnice k počítačům,nebo kábly ke kamionům-jak dělal i on,tak prostě 2-3 ůkony furt dokola na každé pozici+teda přesně a rychle
    u klávesnic nás stopovali-za jak dlouho má být složená třeba krabice na klávesnici…a další,u káblů,kde jsme dělaly spolu bylo asi 5-6 operací mimo kontrolu,a kždej tu svou dělal hodinu a půl a po hodině se všichni u stolu zvedli a o místo posunuli-a to bylo dobrý-že se za celý den vytřídalo 6 prací
    a něco bylo v sedě,něco ve stoje,něco víc na sílu…,no on tam dělal na kontrole
    a byl dost rychlej
    a to kde je ted tak je hodně složitý+to není jeden sterilizátor,ale je jich víc,tak říká,že když by šel pryč,tak někam,kde je to o rychlosti,v tom,že je dobrej,no ale jinak je spokojenej,snad se to naučí,jinak odcházet nechce,smlouvu má na rok,s tříměsíční zkušebkou,tak snad to půjde
    spíš je z toho takovej přejetej,že se ještě obas ptá co a jak,že je těch věcí na tom jednom sterilizátoru fakt dost-a klasika jak u nás a všude-tak už párkrát slyšel-dyt už sem ti to jednou říkal/ukazoval
    přitom já třeba si za poprvní,ani podruhý,ani potřetí nic nezapamatuju…
    ale jinak dobrý
    jeszdí do práce o půl paté,přijíždí za dest půl paté,někdy stihne trchu nakoupit,jinak nakupuju já,když mám odpo tak jde chvílu ze psama,když odpo nemám tak nic uvaří na 2-3 dny oběd-to se ted střídáme,někdy vaří on,někdy já,dřív vařil on furt,já akorát nevařím nic co trvá moře hodin a je moc složitý-v tom si libuje Martin,ale ho to vaření fakt baví-studije vždy nějaký recepty a tak-já vařím tak,at to mám rychle z krku
    no a spát chodí tak v 8 večer
    no a v pátek,v spbotu si pak sedne chvílu na tarasu,pak zas dojde a spí-tak se moc nevidíme…když mám na odpo,tak pro mě jezdí
    třeba dnes-vstal v půl osmé-to já byla ze psama chvílu,hodil mě do práce,pak nakoopil,šel chvílu ze psama,udělal polívku+omáčku z masem a s rýží
    dojel pro mě na 5,to šel chvilku ze psama,jak na mě čekal,pak šel zaplatit tv a internet,já mezitím čučet do těch výloh,dojeli jsme/došli dom
    a ted sedí na terase,hodinu a něco tam s ním byl Žeryk,ted tady po večeři fnáká,že hce za ním
    -jo pokladnička-dvě cikánky-jedna stará,+holka s mobilem u ucha,dala mi nějaký stovky a dvoustovky pak asi za 200 v drobných,ale fakt hodně 2-1kaček,a když sem tten mišmaš spořítala,s tím,že to nevychází,tk ještě vyhrabala drobný,zas nic,tak vedoucí došla,vystornovat džus a prášek na praní a já mohla hromadu počítat zas-holka neoddělala mobil od ucha,baba vedoucí nepodala džus,ani prášek,stála a nic…
    jako kdyby nechápala,že má málo peně,a že se musí dát něco pryč
    no frontě jsem se několikrát omluvila,vzteklá jsem byla jak čert
    a známá ve frontě mi říká-du z práce-a muž mě tahá do LIDLU a já,ne jdu sem,a tak dlouho čekám ve frontě!
    tak jsem jí řekla,že má poslouchat muže a měla jít do LIDLU,ale pochopiteně sem se jí taky několikrát omluvila,bylo to zbytečný zdržení
    jasně občas každýmu můžou chybět peníze-ale aspon říct promintě,omlouvám se a spolupracovat s náma-né že stojím,mobil u ucha a stojím a nic nevyndám zpět a zírám…