Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

MirkaD

tak já včera další ranní-obě čtvrteční i páteční naprosto v pohodě-s kolegama jsme se na ranních pracích domluvily,vše v klidu běželo,ale bylo to tím,že nás bylo dost
    čtvrtek-vedoucí+zástupce na zeleninu,pak kolegyně pečení,já házet pečivo-normálně pečení+pečivou dělá jeden člověk,já dělala pak mražák,kolegyně chladák-bylo nás 5:-)
    a to jsme většinou 3-4-myslím od 5 od rána
    na 8 chodívá mezisměna někdy,n v páetek taky kolega pečení,já házet pečivo,další chladák,další mražák,vedoucí zeleninu,-s tím,že kolega šel pomoct na chladák pak,a kolegyně na zeleninu,na všem jsme se v klidu domlouvali,byla sranda,vše se v klidu stíhalo-ooo bože proč takových dní není víc?
    proč je to většinou-ráno fofry a nestíhá se-pak člověk dolítne vyfluslej na kasu v sedm-a následuje xxxxx zákazníků a ve skladu milion palet-a člověk by se nejradši nakopíroval,no jenže mín zákazníků,tak se pouští občas o kosek dřív dom,a pak to budem naddělávat koncem měsíce,aby jsme ty hodiny měly…to bude peklo…
    takže včera v pohodě,dojela jsem dom,šla si vařit špagety k omáčce co dělal Martin den předtím,a pak jsem valila na vycházku s kamarádkou a s basendžim,
    ta se kvůli mě vracela zpět od domu-no vzali jsem to ke křížkui,od něj dolů mezi polama-děsný bláto,ale šílený!no a k rybníčku,od něj dědinou dom
    psi šli do vany-to jinak nešlo-jak jsou malí,tak mokrý ručník,ani lavorek někdy nestačí,a venku začalo pršet,hezky jsme to stihly
    doma jsem dala Dafi hlavolam-trubku od krmení ptáčkům-něco jak trubkakrabička-co v ní bývají čipsy,tak to a do toho pár piškotů,tak si to musela vydolovat ven-krabička je to dlouhá a hluboká,tak se zabavila
    dnes mezisměna-tak předtím chvílu ze psama,pak s něma dopo šel Martin,v práci jsem chodila jako třetí-takže kasa+vybalování,pak dvojka kasa
    kolegyni pustily dřív dom,že málo zákazníků,no odpo jich trochu přibylo
    a byl to děs…jedna paní mě vysypala hromadu drobných-2,5,1kaček-a poté co jsem to spočítala,tak jsem zjistila,že jí chybí 53 kaček,takže storno,a ppočítat znova…děs-nevadí mě drobný,ale když je to hromada-fkt mega-k tomu fronta,a ta ženská na to nemá,tzakže storno…no děs
    +další záležitosti-no dnes už sem toho měla dost-chybějící kody na zboží,pomalá kasa a tak…
    už ráno jsem Martinovi říkala,at dyžtak přiveze psi,že budu muset chvíli vypadnout,a chodit potmě po dědině není ono
    tak dovezl psi,šel se s něma trochu projít podél řeky-to už fučák a zima,k tomu po dešti,no a já s něma šla pak do města omrknout výlohy,pak jsme jely dom,po cestě mě vysadil,a ještě jsme šli chvílu pěšky v dědině,tak měli změnu
    ted jen vyprat
    a hají
    Martin sedí s Žerykem na terase,stejně jak včera
    akorát dnes je na to dost zima teda
    Černjčaj-brrr dnes bych v tom počasí nechtěla být nikde na výletě,ale jinak bych na výlet chtěla a moc
    a s Eliškou-vím,že nechcete nikoho navštěvovat,ale tak jet k nim a být s Eliškou chvilku na zahradě by nešlo?
    Kachna-dooooost dobrý diktáty-ty ted vlastně učíš,nebo furt učíš,nebo jak to máš?