Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

MirkaD

Černejčaj-tak nechat je v síni je blbost-tam je málo místa,no to nejde púrostě
    jako mě ten borčus nevadil-jsem si to pak zamatla/vytřela,ale včera to byly hromady-no a sešlo se to,že jsem to nestihla uklidit,než došel Martin-on blbou náladu,protože vvždycky než se nají tak je protivnej-jako hodně
    jáí blbá nálada,že ty záda-dop toho to jeho-at se do toho nepletu,ukážu máti to sušení noh…no veselý to bylo
    on,když se jedná o barák,zařízení-tak to najednou není naše,ale jeho-já jsem koupil,zařídil,tobě je to jedno,tebe nic nezajímá
    já to mám tak,že no bože tak se to umyje,vyčistí,trojčí jak kdyby jsme vyhořeli
    já to mám toiž vůbec s těma věcma tak,že jsou to věci,i oblečení tak
    mě chybí nějakej důležitej ženskej gen-zato Martinovi přebejvá i za mě:d
    nakupovací gen-jako už sem psala,že nakupování mě neba-to fakt jednou za čass
    no a radost mě nedělá-to už musíé být boty v akci ve velké slevě třeba-jak mám ty fest zimní,nebo něco -pěkný,levný,praktiocký,kvalitní-*což se většinou vylučuje:D
    no,a máti sem včera ze srandy uikazovala jak žehlím-hodně věcí jsem nežehlila už před měsícem,ale třeba PENNY trička smají mačkací límeček,celý se hetzky složí a límeček jinej matroš…+ručníky,kalhotky,kapesníky,utěrky+košile,no jinak jsem hodně skládala už dřív a ted přes měsíc slkádám důlkadněj-a na ručníky si chvíli ssednu-aby se spleskly,kapesníky mezi knížky…a tak,a máti dnes at sjedu s otcem do elektry,že si koupí, tu žehličku-vypadala,že tam jinak dojde pro ni sama a pěšky:-(),tak jsem tam s otcem sjela-byla sem tam sama-takže prosím nejlevnější žehličku-za minutu sem byla venku
    a tatka spokojeně-tak seš spokojená?jak sis vybrala?
    a já-no vybrala-sem vzala žehličku a šla,tak snad bude žehlit,záruka na ni je
    nno prostě žehlička je to no…
    pak mu říkám,že to mám hozený jinak,než většina lidí,že mě u nakupování fakt udělá radost jen věc co není důležitá-takže něco pro radost co nemusí mermomocí být,ale oblečení,jídlo i nábytek a elektronika mě prostě nebere-jednak o nábytku a věcí do domu nemůžu stejně rozhodovat,jednak,to by se stejně muselo pořídit
    no a oblečení +boty-tak bez těch to nejde-tak tam mi udělá radost jen akce-rychle vybraný a levně a jídlo je fakt nutnost
    co by mě udělalo radost,jesušička,protože přes zimu furt sušák+přenášení věcí k topení a na šnůry do koupelky je děs
    ale jinak teda -su hrozná jako ženská
    Martin vždycky říká-co ty seš za ženskou?vařit tě nebaví,nakupovat tě nebaví…
    nevím no
    před otcem sem nenápadně řekla,že dnes vařím já a došla máti,že se jde podívat na žehličku
    -máti-jjé hezká-červená-já no byla jediná
    ona hm-cena dobrá-já byla nejlevnější
    ona-jé dobrá značka
    já-byla njlevnější-bože Martin mě zabije!!!ale žehlím já ne on…
    pak se mě máti nenáadně snažila dát oběd,jako jestli něco mám a tak…
    Maya-potah se mě líbí moc,ted co Martin že…
    Denny-seš krásná,šikovná,pravdomluvná a vtipná!tak to taky každej není
    a upřímná:D