Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

mám evidentně výbornej den. nešlo mi vstávání vůbec, ale vůbec, opravdu vůbec jsem nemohnula vstávat. A ešče sem si teď roztřískala svůj spešl černej kameninovej a elegantní hrnek na kávičku. Dárek do Jéžiška, oblíbenej. Takže kdo mě dneska naséře – má smůlu, nepřežije 😀

Maya
    a co blána, lepší?

už skorem jako nová 😀 hlavně už můžu brát věci do ruky. Já s tím nemohla včera ani hodit přehoz přes postel, jak to bolelo. Von má ten nůž takovou debilní špičku malinkatě zahnutou takovou a ta sviň se mi tam prostě zavrtala a zakousla. Už to i splaskává.

Lokinovi jsme dávali celý chycený tlouště, myslím, že by dal i kapra

Murphy taky miloval čerstvě chycený ryby, jedním chvatem chytil a za hlavou profikřupnul a ryba to měla rychle za sebou. On byl profík na tohle. Tali nemůže mít rybu s hlavou, to jsem tu psala, jak se to na ni divá, nejí to. Ale oba teď nějak přestali rybí maso jíst. Rumíček je chemik a tak tam cejtí cosi a Tali na to nikdá nebyla.

V síti bych teda taky nedala, tyhle věci mě dost berou
    já si pamatuju, jak jsme kdysi s Brtnikem to nám bylo max. dvacet, takže je člověk ještě nevopotřebovanej koukali na nějakej film a bylo tam znásilnění a slušnej reál teda a já dostala fakt málem psotnik, křičela jsem na něj, ať to okamžitě vypne, nedokázala jsem se hnout, bylo mi strašně a i potom ještě dlouho. Takže tohle nedám, to by mě rozbilo. Ale je dobře, že to vzniklo, to rozhodně.

Fifi
    Dle myho nutna osveta, kterou by mel videt kazdej rodic dospivajicich deti, prave kvuli dnesni podivny dobe. A deti to zpracovani pro skoly, aby si davaly majzla.
    to bez debaty, jak říkám, jsem ráda, že tohle vzniklo, že sis tím dali tu práci a navíc udělali několik verzí , aby se to právě dalo pustit jak rodičům, tak ve školách, páč takovejchle xindlů-ubožáků je bohužel čím dál tím víc. A přesně jak říkáš – tupou sekerou a pomalu!

ten masakr v minizoo jsem taky viděla a majitel by dostal takovou pokutu!! Opakovaně mu utíkají psi??Dostal dvě stovky a pětikilo?? To je opravdu trest, když za dvě stovky dneska ani nenakoupíš. A je mi fuk, že se k tomu postavil čelem. Tohle není postavení se čelem, to by bylo, kdyby měl psy zabezpečený.