Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tooooo byl ale krásnej víkendík. A fčéra!! Úplnej lůkcůůůůůs největčí. Až jsme si z toho uďáli venku posezení a kávičku. Ohaříci jsou totál, ale tooootááááááááááál kantáre 😀 když jsem je dneska před odchodem do práce brala ven na čůranou, musela jsem je co? VY-PÁ-ČIT! 😀 . krásně bylo, opravdu krásně, u nás žádnej vichr teda nebyl. V sobotu ráno pršálo krapítek a tím pádem co? nám to pěkně rozbředlo, aby to vzápěstí pěkně zase zamrzlo, tak v některý části zahrady máme klůziště, ale není to tak hrozný. Ale včéra už to pak na loukách bylo k večeru pro psy blbý i proto, že se právě přes den furt honili a rubali na zahradě, takže ty nohy od ostrýho sněhu dostaly trošku zabrat, tož jsem je pak vedla radši do míst, kde už sníh nebyl a doma jsem jim potom namazala noženky olejíčkem a oba si vrňáli, jak je to příjemný. Dneska už asi ven radši nepůjdou vůbec 😀 😀

Fifi
    jejda Trolololo s sebou fláknul! Chudery ty jeho noženky nebohý. Doufám, že už dneska dobrý?
    Já si taky zabruslila – na zahradě a v rukou jsem měla dva uhláky s huhlim 😀 výborný cvíčko – na střed těla, na záda, na nohy, na ruce, na mozek… doporučuju fšem 😀

černej čaj
    ty jofka to moc nechápu ten postoj pojišťovny???? Ale je pravda, že mi kdysi Brtnik říkal – se v tom pohybuje – na straně toho, kdo auta musí pojišťovat – že ty levný pojistky jsou k prdu, jak pro toho, kdo se pojišťuje, tak pak pro toho, kdo třeba pojištěnej naboural. že pak ta pojišťovna má snahy tomu nabouranýmu předhodit, že má smůlu, což pochopitelně je hnusný šméčko, jen to lidi nevědí. No tak aspoň, že tam měl muž něco k jídlu a nezhynul bídným hladem při čekání. A taky, že servisák byl takhle ochotnej.

Dennyky
    tak ráda čtu, že František se nehorší, to je dobře, to je dobře. Koukej podávat hlásání.

Tady taky mrzne a já se přiznám, že mám obavy o Mousese. Do toho svýho bydlíku prostě nejde! Blb jeden. Lehne si nahoru a má z toho pozorovatelnu, dovnitř ani náhodou. Udělal mi radost, protože včera v noci spal u nás a nechtěl courat venku, jako jindy.
    Krásný fotky – teda ta první, ta je drsná, hodně drsná, ségra má pravdu, lípějc koukat na tu druhou, páč po tmě musí příjít zasejc světlo 🙂

Dneska by měl Bukáček narozeniny
    🙂 brouček! moc hezká fotos.

Mirka D.
    celkem drsný, s tou dogou teda – takhle velkej pes, kterej jde do lidí a je na volno?????? Masakr teda 🙁

Maya
    furt tvarej tak smutne

prdlajs

jo a taky mě bolí pravá ťapka, tak jsem zvědavá, co doporučuju Fifijová za haxnolámáníčko 😀

edit
    to je teda video, to mám pocit, že si tu nohu zláme
    Mi to přijde, že to není hrozný? Ale ešče jde o to jak to bude v reálu 😀 nicméně, včera jsem si po koupeli nožky taky nějak laicky prohamťala a byly nadšený, tak uvidím, jak se budou tetelit, až jim dám do těla podle pana Nešpora 😀

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem PetraK.