Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
ještě dodatek k včerejší vycházce-vyměním psa,valím s Žerykem k rybníčku-od rybníčka kolem ohrad,a když su na konci a chcu se vrátit,tak-za mnou baba s koněm a s dogou-s tou dogou co rafla kamošku-neuvěřitelně sem v blátě zrychlila,valila sem to obejít,a uklidnila jsem se až mezi náma byly zahrady-ženská mezitím s koněm i psem v ohradě s překážkama,taková jejich jízdarna,pes na volno…
no chvátala jsem po poli totál v blátě-děs,pak jsem se doplahočila k rybníčku a kde si ženská brala s ohrady koně a prchala jsem dědinou dom-kdyby se paní vracela…
no došla jsem kousek od baráku,pocvičila jsem s Žerykem-at ho zabavím,sebe uklidním a šla dom-Žeryk pod sprchu
to byl slušnej nervák-sem trhla rekord v běhz ppo rozbahněným poli
Černejčaj-tak ono je to takový zažitý-že s kamarádkama se chodí na kafe nebo na nákupy,to už mě říkalo víc lidí,přitom já s kamarádkama chodila hodně ven,ze psama,cvičit ze psama,a jo v BK jsme občas šli na to kafe+oslavy-taky jsem popravdě ze sebe občas shodila psí oblečení,namalopvala xichtík,a šla normálně mezi lidi
ono s těma psama je člověk furt popravdě jedním okem/uchem ve střehu-kde je nějakej pes?jestli něco nežerou?jestli nejede auto,kde co čuchá
to jsem viděla včera s tou kamoškou,když sem cestou dolů měla Dafi na volno-tak jsem furt hlídala,jestli nejede auto pak bleskurychle přivolávat-protože auto ve stejným směru jak Dafi,a to nebyla moc daleko
já třeba kdyžsu v BK,tak když po vycházce hodím psi/psa dom,a ddu třeba ke Kryštůfkovi,tak si úplně oddychnu,že nemusím hlídat silnice,psi…
ale tak to je ted i tím,že nejsu zvyklá už na město
PetraK-tak do profi šlapky mááám hoooodně daleko:D
to spíš se většinou toho za ty 2 dny,ted skopro 3 dny snažím stihnou co nejvíc-kamarádky,být s tatkem,hřbitov,vycházky a k tomu,když sou otevřený obchody tak i to…
a je fakt,že mě baví vycházky ze psama-ale furt stejný místa mě ubíjí
+tak s kamarádkou je to zábavnější-i když chodíme na stejný místa
no a kombinace -pes+kamarádka+nový místo+počasí vyšlo-tak to prostě nemá chybu
i kopce jsem jí odpustila:D
Černejčaj-ještě k tomu alkoholu,jak jste se tu bavily
tak já byla x let fakt totálně abstinent-alle mega-holky pily pivo-a já v létě džusy,v zimě čaje-v obyčejné hospodě něky kolem puberty a víc….
jako,že to bylo x let dozadu,kde všichni v hospodě chlast-4hospoda a já čaj/džus/kofolu a jako,byla sem za hodně divnou-okolí
to přemlouvání je šílený
tady u nás je velká tolerance k alkoholu-takový to -chlapi jdem na jedno
ženský jdou na 2 deci
a je to normální
divný je když fakt vůbec nepiješ-jako,že seš divná pro okolí
to bylo v době,kdy 2 deci džusu dražší než pivo,kavárny mocxnebyly,a míchat džus do půllitru s vodou jak se dělá ted-to se nedělalo…
prostě i když ty nejbližší to respektovali,tak byl člověk divnej
šiřšímu okolí-známým těch kamarádek+vlastně všem-tro se takhle blbě vysvětluje…
prostě tato společnost všeobecně k pití přemlouvá-být alkoholik po léčení je u nás asi fakt docela těžký…
já měla x let hroznej odpor k alkoholu+mě nechutnal
ted si občas dám víno+aperol+martini
ale třeba pivo fakt nenávidím
Denny-držím Františkovi palce,myslím na něho at se brzo zlepší!