Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tady ešče malinkatě prší porád. Dneska si konečně může Dennyky zvolat Mórgén páteček! Dneska chci dovalit do konce šécky ty resty, co vznikly během počítačovýho čarování a půjdu doufám na víkend s čistým štítem. Fčéra jsem si udělala skvělou rychlou lehkou večeři. Nastrouhala jsem pár ředkviček, osolila, opepřila a vmíchala k tomu Palouček – což je takovej sýr ve vaničce, co mají v Lidlu, asi kopírka Lučiny, ale není to tak tvarohovitý, dobrý je to. A ve spojení s těma ředkvičkama je to éňo ňéňo.
Maya
jo, někdy to homeo způsobí, že se to DOČASNĚ zhorší. je to jako bys vymetala komoru – taky budeš mít v jeden moment všechnu špínu na jedný hromádce. záleží na jedinci, hloubce problému a na tom, zda ten lék kterej bereš s tebou třeba dobře souzní. Já teď s tím Gelsemiem zažila taky takovej veletoč a třeba Brtnik vůbec nic, naopak snížilo mu to pískání v uších. Takže já to budu brát ve větších rozestupech, než on. Záleží prostě na spoustě okolností. Ale – to zhoršení je dočasný, prostě se to jakoby eskaluje ten problém na chvíli, v takovým případku se udělá delší mezera mezi podáváním a případně sníží potence. Ale dojít k tomu vůbec taky nemusí. Ono to prostě nechce brát úplně bezhlavě, jak to provedly holky. Někomu nic a rovnou to pomůže a někomu to v těle nejdřív i pracuje. Jde o vnitřní nastavení člověka, jakej kdo jsme. I o psychiku. I s tou to může trošku zatočit-to jsem měla mimo jiné te´d právě já, kdy jsem byla neskutečně vzteklá – ostatně Mirka to měla taky tak. Když se řeší nějakej dlouhodobej problém – tělo či psychika, chce to konzultovat s homeopatem, protože to co sedne jednou, nemusí konstitučně sednout někomu jinýmu. Už jen třeba proto, že jeden rád studený a fyzickou zátěž a spíš samotu a druhej potřebuje hromadu tepla, rád si čte a má kolem sebe rád lidi. Teď jak to píšu, mi docvakává, že to přesně jsou holky- čajda a Mirka – v tomhle mají každá úplně jiný nastavení.
EDIT – Maya – ale ta arnica je obecně podávaná na takovýhle potíže se svalama, šlachama, po úrazovýma stavama. Zkusila bych to.
- Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem PetraK.