Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
-to si zaslouží vysvětlovací odstaveček-když si občas okolí stěžuju,že mi tu chybí kamarádky dlouholetý z BK,tak mi na to okolí řekne-no,já na to kafíčkování s kamarádkama nejsu…
no,neříkám,že když byly otevřený restaurace+kavárny,že jsme nezašly na kafe+naše oslavy narozek čtyřlístku,ale většinou jsems nějakou s kamarádek měla domluvenou větší vycházku
a ted-moje tzv.druhá mamka-paní v důchodě co ji znám od mých 17let,tak ted jak je v důchodě-tak chodíme na vycházky-teda před zavřením hospod to byly vycházky na palačink a kafe a zpět-kamoška miluje hory,kopce+bydlí na kopci
druhá kamarádka -ta ze čtyřlístku-co jsem s ní byla o přestávce-její dovolený od dětství s rodiči hory,s maželem pak i s malou-hory-bydlí na kpci-v dědině na kopci,před tím bydlela ve čtvrtým patře
všechny moje kamarádky bydlí na kopci,v paneláku když tak ve čtvrtým patře
švagrová 3 metry od nás-4 patro-bez výtahu-aspon bydlí blízko
no a ta kamarádka taky ze čtyřlístku,co jsem k ní dnes jela,bydlí v Doubravici nad Svitavou,taky na kopci-miluje vycházky,hory….
no a k té sem dnes jela…
takže hezky v 6 ráno vstát,na vycházku krátkou s Dafi+lístky koupit
a o půl deváté vláčkem ke kamarádce,3 zastávky tam a už vystupuju a velím k ní
kamarádka mi jde naproti a spokojeně říká-tak kam půjdem?
a já-naivka!-tak někam podél řeky,ne,seš utahaná,za sebou 2 12ky v nemocnici,před sebou další služby+2děti,domácnost…
a ona-ha k řece?JÁÁÁÁpchájdem na Kuničky,je to tam hezký
tak vylezem kopec,za náma Doubravice,a před náma kopec,a pole,lesy-a já-jéé to je do kopce?a ona no,ale je tam hezky po straně rybník…
no zkrátím to ,šli jsme jeden kopec,druhej kopec,prudší kopec-rybník,rovinka,a další kopec,další kopec…..a miliontéj kopec…
po silnici,sem tam auto já zpocená,za mnou se táhla Dafi ,silnice klouzala trošku,tak já šla bokem ve štěrku,ale kecali jsme,fotily jsme,pak jsme došli na vrch,udělali trochu okruh a stejnou cestou zpět,takže Dafi se rozběhla,a běžela,a běžela běžela….a já capala a u kraje a v poli…silnice ždibec klouzala,občas auto,ale já byla táááák spokojená-konečně trošku vycházka jinde-kamarádka,že je tam víc různých okruhů,taky lesy byly dost chudáci zde vastovaný,ale jinak pěkný,vyýhledy by byly i ěkný-kdyby nebyla mlha či co,nahoře i sněhu bylo+cedule s výkládáním o skřítcích lesa a tak…
no prostě jsem si to užila,probrali jsme vše možné i nemožné-a nemělo to chybu
prostě jdete,jdete,s kamarádkou,ze psem,jste někde prvně-takže hurá změna!!!
jste s kamarádkou,ze psem-jste venku-ježíš to byla taková paráda,fakt bezvadnýho něco-taková velmi ale velmi příjemná změna!!!!
i to počasí vyšlo-sice chvílu chumelilo,ale pak dobrý,nebyl ani moc vihr,ani moc zima…no fajn tro bylo
no 2 a půl hodiny venku a to jsem u řeky viděla živou nutrii,se tam živila
no takže zážitky teda na dlouho,pak už do vláčku,3stanice-to je dřina,jak nejsu,zvyklá tak chvílu jezdit,zapomínám vystupovat:d
doma naobědvat a za hodinu zase na vlak a dom
v Bučovicích ještě pro granule a pak už konečně dom
doma vyměnit psa a zase ven:D