Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

MirkaD

tak já byla v BK s Dafíkem
    a užila jsem si to do plnejch,jak by řekla PetraK
    v pondělí teda mezisměna od 8-17,00-takže před tím ze psama,pak do práce-tam kasa+vybalování a vpo páté dom,došla jsem pěšky-o 20 minut dřív než busem…
    no,nic-to je tak když končím v 5-bus mi jede v 6…
    doma ještě vyprat a pak hurá.třikrát hurá-3 dny volna!
    takže v úterý po rychlým úklidu(bez umyté koupelky a wc neopoštím na dýl dům:D)
    a vyvenčení psů se zbalit a frrrrnk s Dafi směr rodné město
    sice mě mrzelo,že Žeryk jako vždy doma-že na rozdíl od Dafi si neužije změnu…
    ale s tím jeho blitím v buse +v jedné osobě 2 psi-Žeryk kterej se ve vlaku zapře silou,že nevystupuje+nenastupuje+hlídání v bytě u tatky…no v jednom je to složitější prostě,
    ale tak zahnala jsem výčitky a odjela sem
    v úterý v půl osmé ráno
    v půl desáté v BK,chvílu doma,a pak jsem šla doprovodit tatky k ortopedovi-horší se mu koleno,tak jsme to vzaly kolem řeky,at se Dafi proběhne-Dafi furt mezi náma u nohy na volno bez povelu-se teda jako moc neproběhla,
    pak já ve městě koupit Kryštůfkovi tričko s autíčkama,Monice svíčky čajový+čokoláda horkou a šupky hupky dom-no takže vycházka po přijetí do BK hodina a půl…,pak jsme daly s tatkem oběd,já šlofíka-no pak jsem Dala s Dafinkou vycházku po městě třičtvtěhodinku a šla jsem za Monikou a Kryštůfkem
    s Kryštůfkem je čím dál větší sranda:D-tentokrát jsme si daly 2 hodiny kreslení+jsem mu předala ještě jeden dárek-autíčko knížku,tak to se mu líbilo
    od Moniky jsem vyfásla krabici čajů+hračky psům gumový pískací,no a Žerykovi jsem ráno koupila ještě ve zverimexu žlutou pískací stokilovou činku-je činka 100kilová,že jo,když je to tam napsaný?no přce by nelhali….že…:D:D:D
    takže Žerykovi jsem vyrovnala počet hraček…-měl jaksi už 3 v popelnici..
    večer jsme daly s tátem tv večer a já zalezla k pohádkám-vzhledem k tomu,že tatka sleduje furt nějaký dokumenty z koncenráku+naprosto drsnej francouzskej dokument o otrocích na plantážích-tresty-bičování….a další drsnárny….
    bylo to s ním v úterý složitý…
    ve středu mě Dafča vzbudila kolem páté na venčení tak jsem s ní kousek vyběhla od baráku na trávník a zas dom spát-noční vycházka ke kostelu a zpět ji nnestačila…
    no,ale pak hezky ve středu ráno jsme s tatkem vstaly kolem osmé,daly snídani,a šly na hřbitov-mamka by měla v neděli narozky…
    vzaly jsme to jako vždy přes město a zámecký park-takže Dafča chvíli na volno,no a u hřbitova se sttřídáma-já jdu první-takže vyšplhám navrch-ehm-nesnáším kopce-hřbitov je na kopci,hrob máme nahoře co nejvýš-taky ironie,tam jsem zjistila,že nám rupla keramická váza…,tak šupky hupky dolů,že se prostřídám s tátem-ten mezitím s Dafi v obchodě-kde mají věci na hřbitov-prý byl spocenej,tak aby se nenachladil,šel dovnitř…no,koupily jsme vázu,nechali tam paní tringelt,a šla jsem s Dačou ven pocvičit při čekání na tatky
    u toho si vyslechla 2 paní při debatě o virusu-doma tatka mezitím dost zírá na zprávy…no já tomu neuteču…
    pak jsme to vzaly městem dom-a hodina a půl za náma
    mezitím mě od Evíka ze čtyřlístku, přišla smska,jestli bych s ní o přestávce nešla na vycházku,dělá pár dní v týdnu na úřadě,jinak je doma s malou
    no,takže jasnýá bude druhá vycházka:D
    tak jsme došly dom,a za hodinu zase ven-Dafi si málem klepala na čelo packou…
    dorazila jsem k úřadu a kamarádka říká-nemáš ráda kopce,minule jsme šli do kopce,tak to vezmem městem podél řeky a zpět-tak já se zaradovala,že mám hodnou kamarádku,která nám ještě v kavárně koupila na cestu kafe a capali jsme…
    probrali jsme nečekaně taky…virus-kamoška se tomu dost snaží vyhýbat,kvůli malé tak od jara,aby to malá nechytla,na jaře vlastně měla dost izolaci,to do léta nebyla ani v BK,ani v dědině -jen chodila dozadu do lesa+občas výlety do přírody autem-mají barík na konci dědiny,u lesa,něco jak kdyby my jsme chodily jen dozadu zahradoua vůbec do dědiny+by nám někdo nakupoval…
    no,tak probrali jsme i jiný věci i výuku a tak,i jsme se nasmáli,kamoška je černohumoristka-věta -po smrti se nechám spálit,at neobživnu mě dostala:D
    no tak jsmestihly vycházku,ještě jsme potkaly Kryštůfka ze švagrovou-potvůrka je to-nechce půjčovvat nikomu hnědou pastelku-tak jemně mi ji vyndal u kreslení z ruky:D a fotit se nechce…
    no tak jsme pádily dom-Dafi spokojeně zalehla,a já si dala čtecíválecítv odpo
    a večer zase chvilku s Dafi a pak zase čtení a válení-to byla pohodička!!!!
    no a dnes jsem jela za kamarádkou na vycházku…
    no,vycházka předčila moje očekávání…