Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
Petrs01-já jsem ani nevěděla,že to tak řeší taky-a už v té rodině+tatkovi mýmu+Martinovi,nemám sílu cokoliv-ALE COKOLIV
o psech vysvětlovat,nahučela jsem se do nich x hodin,viděli mě xkrát s mýma psama,máti si čte časáky o psech ode mě+knížky….
a já jsem jí na to dnes řekla,že,psi do náruče nedávám a nikdy jsem to nedělala,že se mnou si vyjíždět nedovolí,a že tím,že chodím často s 2,to vlastně furt,pak často s třema,a dřív jsem chodila denn ze 4,tak za A-si nemůžu dovolit at se dělají co hcou-takže všichni poslechnou na čekej,k niza+u nohy,sedeni,lehni,pomalu,přivolání-když mezi polama.když je nezarosrtlo vyjímečně pustím všecky 4-to fakt teda párkrát za rok a na hcvilku jinak pouštím na střídačku,a když potkáme psi tak na bok,a všichni mají k noze,nebo stojím a mají sedni
jenže máti s otcem po psech nic nehcou,drezírovat je nchcou,-jejích slova…
prostě to po těch letech vzdávám,už mě ani není líto,že s něma jdou ven tak jednou za 14 dní a psi sou fakt hodně tlustí…
máti mě řekne,že chce předcházet tomu aby se Maxík dorvala v náruči je klidnější
já se na to ptám takhle-i té kamošky-hm
a co bys dělala,kdyby jsi ho neunesla,nebo kdybys chodila s víc psama jak já?
-odpověd je-já ji unesu,a nevím
a máti-já sama nechodím…
ještě bych mohla jít s ní,a ukázat ji to na jejich psech,ale…
její psi se se mnou,před nima chovají jinak-mají za zádama pánečky,takže já bych byla celkem důrazná-a to by se jim nelíbilo
tak já ji dnes řekla-at se dělá co chce,že jsou to jejich psi
ale já když s něma jdu,tak chci aby mě poslouchali,respektovli,a že já si s 2-3 psama nějaký braní do náruče+vyjíždění nelajsnu….
a u mě si to nedovolí
le s ostatníma at si dělají co chcou
to je to stejný s Dafi-nám štěká na psy/lidi-co máme dělat,
mě ne,protože….
ale už na to kašlu….každý svého štěstí strjvůdce,akorát v prdeli b ude
až to jednou odnes Max+máti-nepřeju to ani jednomu-pak už by stejně ze psama noikdy nikam nešla…