Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

MirkaD

tak 5 dní za mnou-juchů
    včera jsme teda asi všecko stihly,pak večer už jsme jen všichni 4 co jsme tam byly tak přecenovali-taky úletr roznosit tak milion cenovek
    vedoucí mě večer vzal dom autem
    tak Martin nemusel
    akorát je srandovní,jak mě je blbý se ho ptát-bydlí jako všichni na druhou stranu,vozit mě nemusí,a přece jen,je to víc nadřízený než zástupkyně,a je tam chvílu
    tak,jako,že bych třeba došla a udělala-hha,haha-tak mám směnu navíc od vás,tak mě za to vezmete dom,ne?hahaha-což bych třeba udělala u někoho kinýho…
    tak si netroufnu,a on mi to říká tak ke konci k večeru-jako,že mě vezme…
    ale tak se Martin vyspal
    dnes volno
    tak ráno s čoklíkama ven-žádná dlouhá vycházka-protože mě upadnou záda
    a protože kombinace-čistý led na cestě a okolo bláto tak nervuje,že bvych z vycházky byla vystreslá-tak žádný do lesa a tak,nic
    hezky kousek k lípě-tam je sad jakýsi mezi polsma,tak tam k lavečce-a chodila jsem psům schovávat činku-takže pohyb jsem měla:d
    pak Žeryk trochu obíhaček a Dafi nošení/hledání činky,vodítka a pak hodinek
    u ní je fakt srandovní jak není aportovací/hrací-a jak nejradši nosí ty lidský a důležitý věci-jak na to má pořadí
    činku nosila-vrtěla ocáskem,že zábava,i když ne rychle
    vodítko nosila rychlejš+vvětší vrtulka ocásku-když jej našla,ale ke konci jsem jí schovala hodinky!a to bylo radosti,když je našla-to jí mohl ocásek upanout-vyliženě chybělo aby řekla-tý jo,hele cos tady nechala
    no takže pejsci měli pohyb,i zabavenou hlavu-a zpět z placu travnatýho do ledovky a bláta dom
    jako vycházku měli hodně pracovní-k placu dojít-pak půl hodky makat a jít dom-tak unavený to bude
    v noci Dafi blinkala,tak sem nechtěla at se honí,nic,ale chidla si proto kron sun krok,a bylo vidět,že ji to baví,mezi tím pozorovala z lavečky Žeryka-je teplo
    RESPIRÁTORY-NEMÁM,NEVÍM,JESTLI NAFASUJEM,ALE PŮLKA ZÁKAZNÍKŮ ROŠKY POD NOSAMA A RESPIRÁTORY TAK NOSÍ TAKY
    VČERA SEM ŘEKLA CHLAPOVI AT SI TU ROUŠKU NASADÍ POŘÁDNĚ A ON,ŽE SE MU VN Í BLBĚ DEJCHÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JÁ TY LIDI ZABIJU BRZO-TAK JSEM MU ŘEKLA,ŽE MĚ SE V TOM 10-11 HODIN DEJCHÁ SKVĚLE-NA TO MI LUDI ŘÍKAJÍ-TO BYCH NEVYDRŽELA,NEVYDRŽEL…
    TAK JAKO MĚ Z TOHO POCELÝM DNI BOLÍ HLAVA,OČI,NOS,DUTINY,
    UMLUVENÁ SU JAK MUSÍM MLUVIT NAHLAS,ALE V KLIDU RESPIRÁTORY TAKY NOSÍ ZÁKAZNÍCI POD NOSEM-TAKŽED OPATŘENÍ NA NIC….
    no nic…