Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
tvleeeeeeeeeeee!! česká pošta!!
Naše pobočka zrušena na dva roky. přesunuta do jiný čtvrti, to už jsem tu psala. Já nebudu jako kretýno objíždět Prahu, nebudu. Nebudu. V kastlíku lístek o obyč.zásilce. Tak tam TŘETÍ DEN!!!!!!!!!!!!!!!! volám. Dovolat se těm jelitům poštovním je naprosto nemožný, nikde a nikdy!! – předem se omlouvám těm pošťákům, co jelitama nejsou,vím, že i tací jsou. – No, tak teď teda po usilovným úsilí se mi to podařilo a když už jsem měla ucho červený jak Mach, tak to zvedla nějaká paní.Řekla jsem jí, že jí bohužel nemůžu říct číslo zásilky, protože na papírku uvedený není. „No jooooooooooooooo, to sou vobyčejný zásilky.“ Aha, dobře, zatím vždycky to nějaký číslo mělo poslední dobou, to nevadí, no prostě potřebuju to poslat na jinou adresu. „CožeeEEE?“ ozvalo se velmi otráveně. „Ano, prostě na jinou adresu, nemáme to možnost vyzvednou, nejsme od vás. Ale z jiné čtvrtě, u nás poštu zrušili“ Začala mi vysvětlovat, že jsou tady do dlouho, že jsou tady i v sobotu a že si pro to máme přijít. PROČ KUWA NEUDĚLÁ, CO JÍ ČLOVĚK ŘÍKÁ? MÍSTO TOHO MUSÍM POSLOUCHAT, FURT DO KOLA, AŤ SI PRO TO PŘIJDEM?? odpoveď je jasná, musela něco udělat, aby se adresa změnila. Tyyy vado!! Já na tohle nemám kapacity už nějak. Jsem hergot jejich platící klient?? Tak co mě vnucuje něco co nechci a připravuje mě o čas, když jsem už přišla o spoustu času jen proto, že NEZVEDÁ TELEFON!!!!!!
Fakt nesnášim českou poštu.