Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

PetraK

Mirka D.
    hoemeopatika-bylo mě po nich tak blbě,že jsem to vzdala,a před prácou je brát nebudu-to bych tam nemusela chodit-motání hlavy,brenění ruk…
    a po práci,je mi už tak mizerně,že nemám sílu si přidávat,tak to zjusím ve volnu…

tak zní to sice blbě, ale vypadá to – mým laickým pohledem, že by ti to mohlo paradoxně zabírat. Je totiž u někoho možné, že to dočasně ten stav horší, jako by si člověk musel projít nějakou nárazovou vlnou, pak se to zase vylepší.

Zkus teď udělat pauzu a vnímej sama sebe, jestli ještě ten lék něco dělá s Tebou – a to klidně i na mentální rovině, psychika, zhoršení nálady a tak. Jakmile ucejtíš, že to „vyprchává“ tak pak si vezmi jednu kuličku -ideální je, navečer, když už Tě nečekají žádné aktivity.

Ber moje rady ale prosím Tě čistě jen laicky, jako od někoho, kdo to jen sám bere a má jen osobní zkušenost, kdo se řídil radou homeopata.

že pro přebytečný děti soou děcáky a krabičky…
    svačinový ňáky? 😀 😀

pejskům zavařovalas mozeček včera?
    jo, páč se teď dva dny jen tak loncali bezprizorně, procházkově, tak jsme namáhali šroubečky v mozkovně. Tali překvapila a poprvéé, poprvé do toho označování šla klidně a ne že to převrhla.

normálně mi šla včera pára z uší vztekem,v tom ten mozek…pak sem byla jak rychlovarná konvica…
    je možný, že to je práce toho homoepatika – dej tedy pauzu a pak jen jednu kuličku a zase se klidně tři-čtyři dny pozoruj, vnímej a až uvidíš, že lék zeslabil tak pak další.

Dennyky
    to že ti bylo zle po nich mi nějako neštimuje
    štimuje to, to byla věc, kterou mi p. Hrabák řekl a taky věc, pro kterou do konstitučního léku Brtnik úplně nechtěl jít. Protože se to někdy stane, mně se ta růžovka taky zhoršila, tím že jsem s tím počítala, mě to nerozházelo. Teď to Gelsemium mi taky třeba krapítek hází s psychikou.

Zatimco mít barevnej kabel JE NORMÁLNÍ

páč potřebuješ vědět, která žíla na co je, tak mít jako žena vyhřejvanej pytlik mi přijde prazvláštní 😀 😀
    Dlaždička je spokojená, sehnala krásnou, překrásnou dlažbu, v reálu ešče hezčí a jemnější barva, bude to s největší pravděpodobností v několika různých rozměrech – 30×30, 20×20 a 40×20 , bude to ta modrá a ty dvacítkový v barvě moon whíte, jsou s velmi decentním čistě jen plastickým ornamentem. ňuňu, když to člověk vidí v reálu na podlaze.

kdyby jí střelili,
    kdyby jí střelili, tak už nic do huby nevezme, ne?každopádně ano, její aport by byl přínosným 😀

jak může bejt šála líná?
    protože je po mě, je celá já 😀