Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

MirkaD

včera odpo-o půl osmé milion lidí,za 2 minuty ti stejní 2,co jsem jim den předtím v 8večer vysvětlovala,že už máme zavřeno…
    tak jsem jim včera řekla,že jestli mě mají za blbce a toto že teda ne-příště….
    jako je rozdíll-když jde někdo narychlo z práce a kupuje si jídlo,a spěchá dom,chápu,že jsou lidi co dojíždí,přijedou pozdě vlakem,busem a tak…
    ale to fakt poznáte-ten člověk dojde,nakoupí a jde
    tihle zabíječi času-jsou tam za A-víckrát za den-některý vidím častěj než jejich příbuzný…
    za B-jdou straáááááááááááááášnně pomalu,furt se vrací-a moje volání-že za 2 minuty zavíráme,je vlastně nevzrušuje,protože-dyt máte do osmi?ne?tak o co jde?
    no o to,že kvůli pár minutám,někomu z nás zbytečně ujede vlak/bus…
    hlavně jak ve frontě si umí říct,at je lidi pustí,že jim jede vlak,bus…
    jedn chlápek si tam včera lážo plážo krokem chodil,pak 3 věci a pak si 20minut četl noviny,pak se smál,že se mu u nás líbí-jako známe se od vidění,tak jsem to hodila do srandy-jako,no jasně,u nás je to super,a ještě,že máte dobrou náladu,že…hahaha
    jedna paní,se mi teda omlouvala,ale tak u té vím,že chodí z práce…sem říkala,že se omlouvat nemusí,
    ale když tam ke konci chodí někdo stylem-času dost,fakt pomalu,postává…
    tak jako…..chjo no…
    no skončila v ddest v noci doma
    Martin odpadl po vycházce a po jídle-šel spát o půl sedmé večr…
    pak mě deset po půl volal,kde su,jestli pudu
    jinak jsem jim včera říkala,že nemusím, mít furt odpo
    i když jedna kolegyně má taky furt odpo…
    že at to trochu prostřídají…
    no prý na mě bylo v pondělí vidětr,že mám nějak blbou náladu.řekl,můj nadřízený co mě viděl 2 vteřiny-co by řekl,kdyby mě viděl dýl…:D
    mě by ty odpo tak nevadily,kdyby tam nebyly ty delší dny…
    ráno tu snáh,slunko,ptáčci,děsně mě bolí záda a ruka,nicméně jsem lezla dvakrát k lípě a zpět+obíhačky+ke křížku a zpět,tak jsem spoijla 2 venčící trasy dohromady,at su dýl venku-Dafině se nechtělo do kopca,z kopca prchala,ale mě se zase nechtělo do….
    fakt hezky bylo,škoda,že sem nemohla být dýl venku….
    no i tak
    hoemeopatika-bylo mě po nich tak blbě,že jsem to vzdala,a před prácou je brát nebudu-to bych tam nemusela chodit-motání hlavy,brenění ruk…
    a po práci,je mi už tak mizerně,že nemám sílu si přidávat,tak to zjusím ve volnu…
    Kachna-na šroták…proč ne do babyboxu?
    no,já nemám děti,tak já tomu nerozumím,ale sem myslela,že pro přebytečný děti soou děcáky a krabičky…
    před kostel už se nehážou
    a po vodě ju pustit nemůžeš-Plaváček byl jen jedn…
    byla by Plavačka-což z ní blbě…Plavěnka….-to je lepší…
    jo,po vodě bys ušetřila litr….
    to je bez poplatku,možná ju někde vyhmátne rybář…
    PetraK-hezký věneček,hezký,já mám na dveřích furt rolničku a tři šištičky,v kuchyni zvonek veselý vánoce-nic du ho oddělat…
    pejskům zavařovalas mozeček včera?
    já mám zavařenej ten můj-už se i vypařuje…normálně mi šla včera pára z uší vztekem,v tom ten mozek…pak sem byla jak rychlovarná konvica…
    du něco dělat
    umyla bych si vlasy,ale nevylez z vany,do vany…a nemám oddělávací hlavu-bože to by bylo pohodlný….