Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

tak v Prahé už je prt a ne sníh, zbyly tak dvě hromádky na rohu. tím pádem skončilo období čistejch psů a domů choděj prasata 😀 Dneska nám odpolko vypnou počítadla, tak asi půjdu domu hodně brzo. Půjdu ven se psama, přivedu prasata a pak pojeden přiložit do kotle a zjisit, jak moc debilně se bude vrtat Brtnikovi do traverz. těch dir tam má bejt bambilijoun.

Maya
    dík, je to z šály. Dostala jsem krásnou šálu od Peti, je hrozně moc příjemná, ňunací, leč – neskutečně , ale neskutečně líná. A bohužel mi vylínala i do oka. A do kterýho?? To asi nikdo neuhádne!!! Takže tejden jsem to nemohla dostat ven, je to jemný vlákýnko. Takže jsem se s Peťou dohodla, že ji použiju takhle, protože se mi moc líbí. A neskromně musím říct, že se mi to povedlo i když některé – nebudeme jmenovat – tvrdí, že to je maršmelou. Mněěě je to jedno, a mněěě se to líbí. Nevopadá to a vydrží mi to tam vždycky celou zimu po vánočkách. A bude mi to imitovat sníh. tak.

Fifi
    Pekny to mas.
    že jo? že je to pěkný? U nás nejni voprašovat co, i kdyby člověk Stáňu měl (já teda radši ne, páč to byla kolegyně. Táááák tupá, že z ní tady fšicí lezli po zdi a když jsem nastoupila místo ní, byli neskutečně rádi – do tý doby, než mě pořádně poznali 😀 😀 Ba neee, já jim třebas pomáhám všem s vyplněním těch růžovejch debilitních daňovejch papírů, co se tetkon v tudle dobu dávaj. ani nevim co to je :D, naučím se to vždycky – každej rok znovu :D:D – vyplnit, jak to má vypadat, a pak to tady obejdu a děláme si diktáty 😀 😀

Dennyky
    tak si ze žvejkaček přešla na marshmallow?
    to se ptá někdo, komu hřeje pytlík a nechá si dovážet krevety v plechovce vod sardineK?

jo jasně, mně se kluci taky ptali, že by potřebovali psa na kachny, jestli to nechci zkusit.
    😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak to je hektorór 😀 😀 😀 😀