Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

MirkaD

holky já nevím-mě vám ten Žeryk přijde normálně sklerotickej-beze srandyblbej sem psát nechtěla…
    xkrát jsem psala,že jak chodím do práce tak ty vycházky jsou logicky kratší,než,když mám volno,nejsou daleko od domu-kolikrát fakt sotva lezu-a hodně časově nastavuju cvičením-jako,že cvičením to prodloužím-místo abych byla venku 30minut,tak tím cvičením si to prodloužím+si tdo toho s něma hraju
    no,a ted v zimě-kdy je kosa a sníh+hárá Dafi-takže ji nikde nechcu uvazovat/dávat za bránu,tak na vycházkách cvičím-na těch krátkých hooodně obíhačky stromů+přivolání-no a poslušnost,taneční nic
    takže venku nejsou tak dlouho-i když odpo s něma jde Martrin,máti pouští,Martin háže hračku,no a už včera,že udělám pár cvků v ložnici-lehni,sedni,otočky,kroky…a ppo pár cvicích jsem to u Žeryka vzdala-prostě zíral-nevím,neznám,neumím,bez pamlsků jsem to nikdy neslyšel…
    a u Dafi jsem udělala pár cviků a hotovo,a dnes teda s Dafi hromadu-sedni lehni vstan přede mnou+couvání,otočky,kroky,obíhačky,packy-odměna až pak
    no a u Žeryka ze začátku navádění rukou pmlskem,než se mu rozvítilo…
    pak už dobrý-couvání,panáček,packy,kroky,obíhání-ale ze začátku-tma,jen ty obvyklý poslušnostní cviky,co dělám furt tak jo
    a jako fakt nejistota-né že by nechtěl cvičit bez pamlsku nebo tak
    se to blbě popisuje,když to nevidíte-prostě to nebyla vyčuranost-naval pamlsek jinak necvičím,protože já dělám x cviků bez pamlsku,nebo u něj jen za hračkiu,a různý série-necvičím cvik odměna-ale třeba 8kroků,couvání-odměna-2 otočky doleva,2 doprava odměna,sedni,lehni vstan-víc variant-odměna
    chůze u levé nohy,obíhání nohy za chůze3krát ,pak u pravé nohy,obíhání,pak couvání pak kroky-pak odměna-a pochopitelně jsou zvyklý normálně poslouchat i bez pamlsků a to i poslouchají,jen
    když dlouho něco necvičím-14 dní-tak jak kdyby si fakt nemohl vzpomenout…
    divný…