Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

MirkaD

tak mám za sebou pracovní víkend-ráno chvílu ze psama kousek k lípě a zpět,pak mezisměna-od 8-17,00,odpo s něma byl Martin,já večer chvílu s čelovkou na zagradě-obíhačky stromů+házení
    v neděli odpolední tak jsme ráno daly dlouhou vycházku k lípě,kus na Uhřice a zpět-sníh,sniíh,všude sníh….pěkný to bylo,pak odpo,v dest v noci doma jak na koni-v sobotu tam byly od 5 2+vedoucí,v neděli odpolední jsme byly 2+vedoucí….
    na nic-protože ve dvou večeruklízet a tak je záhul+já měla palet drogerie na vybalování,a než si lidi daly nákup na pás,tak jsem vybalovala…pochopitelně,když bylo dost lidí tak nic,ale jak bylo mín lidí,tak než si vybalily tak vybalovat…
    no a dnes odpo-ráno dost mrzlo,tak ze psama ke křížku,kus dozadu a zpět,tak aby furt běhali,bez oblečku teda,i když dost mrzlo,tak sluníčko,a bezvětří a Dafi je už hezky zarostlá,a jak není vlhko,atk jim kosa neva
    pak dopo,vysát vytřít a do práce
    v práci hoooodně vybalování,od 5 večer zas 2 +vedoucí+hooodně lidí,ale nevadí,večer mě ještě vedoucí dovezla paletu at se nenudím…
    no,měla jsem mít pozítří volno,pak koncem měsíce volno delší…
    a mám prd-prtože 2 neschopneky+paragraf…
    tak ve středu odpo navíc…
    a odpo ve středu býváma fakt dlouho…,tak su nadčená….
    protože budou další směny navíc
    no,jako lepší jak chladák,ale zas skoro furt odpo…Martin pro mě jeszdí a vstává ve 4 ráno…
    no nic…
    Dafi je v nejlepším tak jí hrabe…
    mě hrábne brzo taky…
    Černejčaj-tak víkend teda dobrodrůžo:D
    Petrs01-no já xkrát psala,že nefandím objednávání přes internet,hlavně bot a oblečení…ale ty boty co mě došly v pátek,tak sou super-vysoký,teplý,nepromokavý…do sněhu super,a 900sleva taky nebyla marná…
    Fifi-a jajaj prdelka naražená,záda,chudáček seš malej…

PetraK-a kočičák bude mít wc
    jo,jo,kočky zimu neradi-ty dostat z domu,to ke někdy zážitek…
    nekloužou ty gumáky?