Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

ZIMA AŽ PRAŠTÍÍÍÍÍ!! U mě doslova, páč jsem v sobotu nesla v batůžku dříví z lesa, uklouzla jsem na polňačce a…………. uďála sem bác, stihla jsem se začít smát-asi tak pikosekundu, než mi jedno – to největší dřevo, jeblo po makovici, jak hospodyně králika 😀 😀 😀 , narazila jsem si to stejný koleno, co tudle, když jsem s sebou švihla cestou do prasé a hezky mě to bolí.
    A Moures má za sebou premiéru 🙁 poscal psům pelech, ale teda myslím-narozdíl od Brtnika, kterej ho nekompromisně čapnul a vyrazil ven, že v tom byl nevinně, že si říkal, Nebolo to značkování, přičupnul a čůral. Smrdí děsně teda. takže jsem dělala pradlenu a drhla asi 32x pelech růčo. Bezva zábava.

Kachna
    ty jo a co má Kačka s tím očičkem?? co říkali a co jí dali? Aha, už to čtu 🙁 , tak a´t je co nejdřív v pořádku Anabáze s poplatkem je….. no taky zábavná teda.

černej čaj
    tak to je supr překvápko :-(, na druhou stranu se trošku tý pokutě vzhledem k tomu ohni asi nelze divit. A tebe teda nepokutovali?

Petrs01
    mno a to ještě někteří nemáme pořádné boty
    pořiď si holinky, koupila jsem Brtnikovi tydle spešl a je z nich naprosto unešenej, páč prvně v životě mu není zima na nohy, jsou teplý a neskutečně lehký, dobře se v nich chodí. Chtěla jsem si je koupit taky, pak mi jéžišek naznačil, že nejni dobrý nic kupovat, ale ty co mi koupil, jsou sice fajn, ale tydle jsou lepčejší.

https://www.obchod-rybareni.cz/ZIMNI-HOLINKY-GREENLANDER-EVA-do-30-C-d48465.htm?tab=description

Fifi
    koukám, že jsme měli podobnou náplň o víkendu 😀 😀