Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
Fifi
to je dobre, ze je to s nim lepsi 🙂
MirkaD
ja kdyz mela svoje nejhorsi obdobi a chtela sem to skoncit, tak sem nechtela nic nikomu napsat, bylo mi to uplne jedno a to ze sem to prezila bez nasledku je mozna spis stesti a blba shoda nahod, a bylo mi to uplne jedno… jako vetsinu zivota sem byla „presvedcena“ ze kdybych umrela, chybela bych jenom svoji kamosce, ale ze by po me nestek pes. tak proc se obtezovat?
a nerikam, ze mam uplne mizernej zivot ale nevidim zadnou vyhru v tom v nem byt. Proste je. kdyz nebude, nebude. kdyz je, tak je. jasne, nechtela bych mit treba vazny zdravotni problemy co by mi uplne znemoznili normalni zivot a byla bych treba pripoutana na luzko s moznosti tekat ocima po zdi, ale je mi asi jedno jestli budu zit nebo nebudu.
Fifi
nemocna duse je casto mnohem horsi nez nemocny telo.
nevim, mam na to jinej nazor, protoze mnoho let sem jen sbirala odvahu to udelat, ale poprve se stalo neco „ezoterickyho“ co mi v tom zabranilo a podruhe sem proste zvolila blbou sadu prasku, protoze internet v plenkach a clovek proste nahodne sezral hromady toho co nasel a zapil poradnym mnozstvim alkoholu a pak se proste za 3 dny vzbudil…