Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

PetraK

Maya
    akorat to pak vysaju a vokno je tim i nalesteny

joo bude to lesk jako blesk? Já měla naivní představu, že s tím prostě budu šmrdlat po ploše a vono si to šécko uďá samo. No tak to před tím prostě našmidlám tim udělátkem – je to prostě rozprašovat a na něm je nainstalovaná hlavice na kterou se navlíkne ten spešl chlupatej hadr,tím to pošmrdláš a pak vycucneš bordel . Bude to supr do kópelky.

ad to vzetí si svýho života a následnýho návratu- tohle podle mě vychází z toho, dle těch teorií o vícero návratech sem, jsme to my, kdo si určíme jakou zátěž v tom následujícím životě poneseme, tedy jaký úkoly a překážky v hrubých obrysech si „naplánujeme“ proto, abychom vyrovnali chyby z těch předcházejících pokusů, kdy už jsme se tady šmrdolili. protože cílem by mělo být – být dobrou bytostí. To jakej ten následujcí návrat bude si tedy kočírujeme my a když to nezvládneme – tak si pak prostě kolikrát naložíme víc, abychom ten neúspěšnej předchozí pokus vylepšili. Leckdy prý svým těžkým osudem i pomáháme těm ve svý blízkosti. Protože pro ně je to taky úkol, vyrovnat se s tím.
    Tak nějak ve zkratce a naivně rozpitváno, jak to vnímám já, že je to popisováno.