Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
Maya
co mas s popelarema?
s jakejma? Tady v republice už žádný nejsou 😀 😀 😀
Tvl ten mě vytočil, drzák jeden drzej, nějakej vedoucí směny, nebo co to mohlo bejt a drzej jak veš a hraje si na ředitele zeměkoule. Tak halt má teď problémek. 😀 Já to šla řešit v klidu, spíš mi šlo o vyřešení do budoucna, než o reklamaci jako takovou, protože prostě dřív se tam vyváželo 1x 14 dní, my teď od novýho roku platíme 1x7dní, protože prostě toho popela je moc. Oni to nevzali, tak jsme si říkali, jasně, nejsou zvyklý. Teď jsme na tu popelnici přidělali obří karton se vzkazem, jak to je a aby byli hodní a odvezli i ten pytel vedle, co je tím pádem za minulý týdne. A prt. Takže jsem to chtěla srovnat. Ty dvě ženský v pohodě a u tý druhý asi byl v kanclu na kávičce nějakej předák a rozhodnul se do toho vstoupit. A bohužel to vzal za špatnej konec, myslel si, že se mnou vymete. Taaak krapítek hošík narazil 😀 😀 o to víc, jak se k tomu postavil následně 😀 . Pardon, omlouvám se, ale srááááát mě nebude nikdo 2x denně. Ráno už si to vybrali ohaři, tak on měl smůlu 😀 😀 . Ne dělám si legraci, ale takhle se ke mně jako platícímu zákazníkovi žádný hovado chovat nebude. Takže holt jeho přímej nadřízenej, kterej zrooovinka do tý jejich pobočky jel si s ním pohovoří.
Mirka D.
jinak rotoped měli i u bejvalýho-bikdo ho nepoužíval,balon na cvičení nemám doma kam dát
já jo, já na rotopedu dokonce ujela v předsíni dvě dlaždičky 😀 😀 Gratuluju k novejm botkám vynikajícím. Rumouš nic, prostě si vybral svůj den, ale prostě, když řeknu, že k noze, tak si od tý nohy odskakovat nebude, to ani když je velkej mazák. Tohle nenenene. Že jako někdy v některý situaci může brát to, že se ho to netýká a jest to mířeno na Tali, dobře, ale tady byly karty jasně rozdaný. A tak smolikof. A se teda tvářil 😀 😀
černej čaj
nad to s popelarema dopadne cajk
s tim jednim teda rozhodně ne 😀