Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

MirkaD

došli mi bortičky-šedý wilard azara-šněrovací vysoký-juchů
    protože toto byla pakárna
    ráno jít s oběma psama-zimní klouzavý botry-ve kterých teplo nět,šli jsme kus k lípě,zpět,pak trošku obíhaček,přivolávaček,pak před bránou zaházet hračku a dom,doma přezut,namazat Žerykovi nohy a zas ven bez Dafi zadem zahradou s Pavlou
    hezky ke křížku,dolů k rybníčku-od rybníčku kolem ohrad,dědinou dom-vratama
    před vrtama už klouzačka od aut,protože se udržuje jen autobusová točna+silnice,kolem kapličky nic….
    tak vratama,vytáhnout Dafinu ještě-před bránou zaházet hračku at se proběhne,
    zamknout bránu a dom
    no a ted sněží…
    tak mám botečky na nožkách,at se trošku prohejbou-sou tuhý
    učesala jsem pséky,a u toho pozorovala,jak andulky chodí po zemi,a Niki si dopřává dlouhou koupel v psí misce-vlevo bok,vpravo bok,na záda…komik je to…foták od mě kus….
    no nic
    rodiče byly ze psama,prý potkali ženskou s obr černýma ovčákama,a že je měla na volno,rodiče se jí ptali,jetli se nebojí,že jí zdrhnou,a ona,že jsou policejní,cvičení a ještě mají elektřinu…
    no,nic,pobaví mě spojení-mám vycvičený psy,psa-ale bez elektřiny z domu nejdu…
    no já vím,já zas pamlskuju…no…
    Černjčaj-no já,už se snažím s nikým nesrovnávat-protože mám vždycky depky
    a vy jste děsná banda:D-jedna líce ve sněhu x km+v něm spí…
    druhá plave pomalu v ledu…
    třetí cvičí už i kočku,další překrásně fotí…
    další zvládá 3děti+domácnost+zvěřinec
    další umí všecko najít na internetu a je šikovná na kreslení a podobný záliby
    další je šikula na řeči…
    -no nic…
    že bych se musela jít zahrabat do sněhu,že by mě s těch bot ani tkaničky nekoukali
    tak já si často říkám-hele zvládáš vycházky,hele občas cvičíš,
    i tu práci nakonec jo…
    no to,že žereš jak prase…
    to se nedá nic dělat
    a když nedostanu zrovna depku-že-nemůžu na dlouhou vycházku/výlet-i když mám čas
    nebo že …………………..nemá to co Kachna………..a co jsem vždy chtěla a ovce to nejso:D
    tak to jde….:D:D?D
    jinak rotoped měli i u bejvalýho-bikdo ho nepoužíval,balon na cvičení nemám doma kam dát…
    a ted se musím domluvit cvičit odpo…ted to nestihnu-du jest a válet se…
    jen nevím,jestli cvičit před vycházkou,nebo po…jééé to bude zas přemlpouvání…