Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
tak já toho dnes stihla po pár hodinách spánku
sem šla spát v jednu v noci a vstávala jsem v půl sedmé-s přestávkama
ruce mě mohli upadnout,dala jsem snídani,a šipky hupky ven s oběma psama a botičkama z PENNY-do sněhu,ve kterým nesmí být moc dlouho,a pak kloužou na terase a na ledu-dobrý boty to sou!!!
tak jsme daly vycházku k lípě a zpě+nějaký obíhačky,přivolávačky,pak dom Dafi přezut se do bot z lidlu-látkových pohorek-namazat Žerykovi nohy-protože kdo maže ten chodí,a šupky hupky na druhou vycházku s Pavlou a sGobim-zase k lípě-modrý nebe sníh,a od lípy z kopce lesem,kde bývá dost dole bláto,zarostlý a močály,ted aspon kaluže,vylezly jsme a zas navrch ke křížku-na polích před náma asi 16 srnek,+nám přes cestu běželi 2 zajíci,dobrý to bylo,
Žeryk se vylítal s klackem,ke konci si pak už teda vykusoval tlapky,ale dobrý,takže druhá delší vycházka za náma,druhý boty vypadaly,že ještě chvíli a už bych musela do třetích bot-kozaček-mezi polama ideál,nebo oracovních-a pak bosky-naštěstí mě zítra mají přijít boty do sněhu,uf
snad budou dobrý-za ty prachy by mohli
tak pak vysát baráček,vyprat 2 pračky,umýt koupelk+wc,rodiče mě sjeli pro homeopatika-jeli do města rtak se mi stavily do lékarny
a pak pro ně jel otec ještě jjednou*se museli objednat-což je od ních hezký,že sem nemusela do města,protože to už sem nedávala po ránu
no pak jsem ještě rychle vytřela,a poté co mi Dafi k počítači donesla kartáč-štětinový kulatý dřevěný-furt mi ho nosí za to poutko,tak jsem ju ještě u PC učesala,a šli jsme hajat,
odpo rychlá vycházka kousek k lípě+obíhačky…a jdu se válat
mám dnes víkend
Černejčaj-homeopatika začnu dnes brát od večera-tak su zvědavá
na cvičení po úklidu a x vycházkách dnes z vesela kašlu
Denny-akvárko krásný moc
pandička taky parádní-mě taky akvárko vždycky přišlo moc nastarání
Maya-hezká logika s těma doktorama,ale tak dobře,že test ddobře vyšel
-co je to za kyblíko hajzlíček?:D
Fifi-Troldík se uhnal na sněhu?