Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Fčéra jsme měli pojezdovej den. jeli jsme se do Rakovníka podívat na vzroky objednaný dlažby, pak jsme jeli na chalupu nakrmit ptáčky, když jsme byli kousek od ní a pak jsme jeli do Domečku přikládat. Ohařiska se vylítali cestou od nádraží na chalupu, pak na louce na chalupě, pak cestou k autu na nádraží aaaa potom sem je ešče vytáhla na prochajdu u Domečku. Stihla jsem to částečně za světla. A doma potom uďáli bác, nohy hore a chrápali.
Jo a – krmím tetkon těma Yoggísama, co jsme koupili jako kurvavírovou resérvu, tak aby se to nezkazilo. Jsem odvykla na grancle teda, to děsnej rozdíl od toho krmení masem. Mají furt děsnou žížu a to to nejsou bobtnací grancle a taky mě deprimuje, kolik málo jim toho člověk dá do tý misky. A je to deprimuje ešče víc. Takže to pak nevydržim a dám jim toho hoodně. Budu mít klustý ohaře 😀 . Ba ne, to ne, voni to vyběhaj, zvlášť tetkon v zimě. Ale prostě grancle nějak nejsou pro mě.
Mirka D.
psi už ju krom okurek a kůrek měli v sobě…
Jsou to hodní psi, nechtěli aby se plejtvalo 😀
-já ppo ránu nemůžu cvičit,su moc ztuhlá,
já vím, každej jsme holt jinej 🙂 . Já tu ztuhlost – ale to je pochpitelně naprosto jiná ztuhlost, než u Tebe, jednak vzhledem k nemoci a druhak k tomu, že jsi z práce strhaná jak kalendář – rozhejbu právě nejlíp takhle ráno. Klouby se prokrvěj, krev se rozproudí a jedu, jedu 😀 . magor, no, uznávám. Ale mám to takhle vyzkoušený už sto let. Hele důležitý je, že cvičíš, je fučik jak a kdy.
černej čaj
ty 3x musim nahnat st, ct, pa
tak cvič jeden den celý vodpoledne a máš to v kapse 😀 😀
Neřikej si musim – to se pak člověk nechce. Říkej si, chci si to doplnit, ať má tělo správnou dávku pohybu 🙂