Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

MirkaD

dnes odpo v práci od jedné-vybalování-těžký věci…+kasa+nakonec velký úklid-takže konec v 11 v noci-Martin pro mě dojel,takže se vyspí…
    vyrobil oběd na zítra…
    já si jela pro občanku-jak jsem spíchala,tak jsem doma zapoměla sváču-chleba,slanina,máslo,okurek zelený,z práce volám máti,at se jde k nám podívat,jestli někde není…psi už ju krom okurek a kůrek měli v sobě…
    máti na ni šlápla
    život je spravedlivej,mám skoro samý odpo,nebo mezisměny a už druhou středu jsem byla v práci dlouho do noci-úrotože dostaneme úkoly navíc před akcema a přeceněním…,jako jo dvakrát mě pustily o ždibec dřív…
    úkol navíc je třeba přeházet x balíku mouky po deseti kilech…
    vydrhnout dveře od chladáku+police,no uklízet jssem začala v deset v noci…
    na občance su krásná-hotová krasomila….
    su nekrásnější na světě a e vesmíru-su černobílá…
    do vany jsem si málem dala jar-asi si myslím,že su hrnek…
    až si dám do nádobí šampon to bude úplně prča…
    Černjčaj-seš dneska vtipná…
    PetraK-já ppo ránu nemůžu cvičit,su moc ztuhlá,já až pozděj…zkoušela jsem…ale cvičím,párkrát týdně,ale jo cvičím-dopo,odpo,nebo večer-dle směn-už 2 roky to dodržuju,v práci žeru vitamíny,ven za každýho počasí-né jak naši,nebo tatka-vichr-nejdu
    bláto-nejdu
    sychravo-nejdu
    tak kdybych se nepřežírala jak prase,tak by to šlo…
    já jak mám odpo,tak jím, hodně v noci…což je blbě
    jo na tu dovču sem se ptala-tak se to po novým roce počítá jaksi jinak,ale dnů budu mít stejně-25…nechápu to.ale měli jste pravdu-teda,že máte pravdu chápu-jinak to nechápu…
    trošku mě dnes na žehlení chyběla žehlička-jinak vše pečlivě skládám a tak,ale Vánoční ubrus chtěl vyžehlit-tak jsem ho hezky složila a pak na něm seděla….
    jsem to volala tatkovi,aby viděl jak má důvtipnou dcérku
    a říkal,že na vojně si žehlily gatě tak,že je daly pod prostěradlo,a spali na něm…-to nebudu dělat-moc sebou melu…
    jo,asi nebudou stravenky,ale zatím se to neví-to by se rušily všude,nebo kdo jak chce?…
    jo,že bych šla spát asi…
    Maya-s tou babou co venčila chlápka,to říkaly i v PENNNY rádiu:D