Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr

SNĚĚĚŽÍÍÍÍÍÍYÝÝÝÝÍÍÍÍÍÍ

Už sme utratily šécky stavenky a bonusy? Máme narvanou lékárničku a knihovnu? 😀
    Já sem fčéra řádila s hadrama. Vzhledem k tomu, že se vánoční větve v kůchni a ložnici rozhodly dát se na dráhu skinhedů a při drcnutí oplešatěly, bylo nutno se s tím popasovat a tak jsem to vzala vod podlahy a krom stromečku a vjénce na dveřích sem uklidila vánoční výzdobu a taky vygruntýrovala, a máme doma lesk jako blesk. čokle chrápali, páč jsem je o víkendu zničila, občas se sice nějakej aktivoval, ale vysvětlila jsem dotyčnýmu, že se mu chce ukrutně spát, tak šel. Páč jinak by votravovali Brtnika, kterejžto vyplňoval daňový přiznání za Domeček a pral se s tím chudera celý ty dvě a půl hodiny, co jsem máchala hadrama. Ešče, že jsem měla vaříno, a nemusela mlátit vařečkou v kaserólu. A to ani pro čoklidy, páč jsem konečně načnula ten obří pytel yoggísůch, co jsem koupila jako rezervu kurvavírovou a řekla bych, že je asi na čase to spotřebovat, páč trvanlivost asi nebude věčná.

Jooo a sem si dneska vzala jéžiškovskou mikinku, tu s červenou kapuckou, abych dělala ženu démonu 😀 a jako nevim, nevim, vzhledem k tomu, že sem si ji hned v úvodu dne pokydala salátovou zálifkou s vajíčkem, budu spíš za prasca, asi co? 😀

Maya
    hledám toho ptáka,
    našli moji rádcové našli? 😀 jsem zvědavá, jakej pták z toho vyjde 😀 😀
    článek je výbornej, zrovna jsem to Dennyky do telefénu v praxi předvedla, když jsem si nedokázala vzpomenout na Bukáčkovo jméno, napadali mě furt jen Rumouš a Tali 😀

Fifi
    Dneska by bylo my milovany babicce 110 let.
    🙂

• Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem PetraK.