Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
Fifi-tak to jo:-)
tak huž mám pocvičený…
jinak k Dafi-v zimě tu jede systém branek-on i v létě,jenže v létě ssou furt puštěný psi+se nezavírají dveře,tak v létě je to fakt třítýdenní nervák-pro mě-zavírejte dveře,kde je Dafina?kde je Max?
ted v zimě to vypadá takto-píšu pro pobavení-dnešek-ráno v půl sedmé mě vzbudí Dafina-spím od půlnoci 6 a půl hodky-hodím na sebe tepláky,ponožky,župan na pyžamo a letím na dvůr-zavíram branku dřevěnou od dvora,+velkou bránu od zahrady,počkám až s psi vyčurají-trčím na terase,pak je dám dom,otevřu branku od dvora-ciž znamená-Dafi doma-můžete pustit Maxe,pak už probuzená,vstávaám,psi už zalezlí v posteli,po čtení,snídanimnádobí-jdu ze psama,to beru Dafi na vodítku z domu-z chodby,dojdu přes zahradu k bráně,připnu Žeryka,vylezu….chodím bránou dozadu pole/les,před vrata a do dědiny, se mě s ní nehce-to je na mě o hubu-nikdy nevím,kde bude puštěnej pes…
dojdu z vycházky,psi jdou dom
ve 2 odpo puuštím Dafi-takže vyletět-zavřít brány-dohlídnout na Dafču at se vyvenčí,Dafča dom-otevřít branku,taky dom
ve čtyři dem na vycházku,prosmýknem se kolem Maxe na zahradě,pustíme ho na dvůr zavíráme bránu na zahradu,přjdem zahradu,psi jsou na dvoře,vylezem,vycházka,přilezem,zaházíme na zahradě
dojdem dom
ted večer-vylezu-zavřu branky,pustím psi,dohlídnu na Dafinu,at se vyvenčí,zavřu ju dom,vylítnu s Žerykem před barák na flexině-Žeryk se vyčurá,jdem k zastávce,Žeryk dlouho čuchá ke všemu já nervní,Žeryk se vyčurá,jdu dál,naproti se rozsvití-otevřou se vrata,vypustí se malej bílej pes-já hodím sprinty k vratům,a zalezu dom-představa,že su venku z háravou Dafinou zrovna-nic moc…
tak jsem to po sobě přečetla-a jdu shánět vrátnýho na branky…:D
práce u nás bude mít dost….