Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

MirkaD

Fifi-ježíííšííí šmankote-já nechtěla trumfovat-jestli to vyznělo blbě-jako já chudáček malý-tak to být nemělo!
    jen,že to mám chronicky
    ted nevím,jestli to mám nějak rozmatlávat,protože se do toho vždycky zasukuju a ve výsledku to vyzní blbě,nebo jinak
    ale-risknu to-však mě znáte
    takže-asi v 18 jsem skočila s koně-v boxu,dopadla do dřepu-nespadla,prudkej doskok,a od té doby problémy s kolenem,někil punkcí kolena,pak injkce arteparonu,-po 11 injekcích mě po 15 letech řekla jiná MUDr.,že to ruší chrupavku,že se to dřív nevidělo,takže kulhání,zánět v koleni…
    pak druhý koleno,kulhání,pak kyčel,do toho vytahaný vazy v kotníkách
    do 32let revmatologie-pravidelně odběry,rtg.všeho možnýho,občas rehabky+3ortopedi,po přestěhování jsem se na odborný doktory vyprdla…
    od dvaceti let změněná pracovní chopnost-že nemůžu dělat v chladu,v průvanu,takže x let na pracáku-nejdýl 4…protože s tímto najít práci,která bude v sedě,v teple při výučním listu-zázrak,až mě papír ssebrali,v té době brali celorepublikově celý důchody a dělali z nich poloviční,a poloviční brali taky,tak až sem byla bez tohoto papíru tak na pracáku skoro ne,ale taky jsem dělala a dělám práce,který bych správně dělat neměla-v průvanu,ve stoje…
    je fakt,že já osobně si myslím,že to mám hodně s psychiky-nejsu pohodář,pesimista,a moc si všecko beru…
    ve 20jsem vyzkoušela různý léčitele,
    +mám doma hodně knížek o zdraví,psychosomatice…
    -vědět příčinu….
    já nevím,když sem před x lety řešila bolavý kyčle a byla u doktora odbornýho,svým přístupem,mě pěkně odradil,to je na dlouhý vykládání
    prostě to beru tak,že někdo má crohnovu nemoc,někdo cukrovku,někodo alergie a já blbý klouby,který,když prochladnlou tak bolí a špatný záda…
    jako,že každej má něco,ale sre mě to strašně-omezuje mě to v práci,ve vycházkách/výletech,ve spaní a ve všem-nevydržím dlouho v jedné pozici-ležet/sedět,stát,v obchodě mě vyhovuje,že to můžu střídat,doma to střídám sama/chvílu ležím,pak sedím,pak jdu ze psama,pak cvičím…
    anažím se několikrát týdně cvičit na záda,ale u cviků na všech čtyřech mě neudrží levý zápěstí…
    tak konec
    tímto dlouhým slohovým cvičením,jsem chtěla říct,že nechci nikoho trumfovat,že se nechci litovat,jen,že prostě to není záležitost blbýho pohybu,nebo přetížení-teda to asi je často,když v práci thám třeba hodně těžký věci -2metry vysoká paleta s kastlama piv třeba…
    ale i když sem byla na pracáku-tak mě furt něco bolelo a já si říkala-bože mě furt něco bolí,jak bych mohla chodit do práce?kam a co bych tam dělala?
    no tak můžu no….a proto nechci celej úvazek…
    třeba,ted sem byla v práci 3dny,2 dny doma,budu 3 dny,2 dny doma…
    tak doufám,že jsem se nikoho tím výpisem nedotkla,
    jsem tím chtěla říct,že je to záležitost xletá…,a příčinu nevím,ale myslím si…
    jo,a vím,co je můj sen-tak ted sem na to přišla heč!!!!!
    žádný mistr světa v něčem ze psama-no dobře ne světa,tak repubiky:D:D:D
    ale kdyby mě chtěl někdo splnit přání-tak objednávka u dr.Hnízdila tak…