Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
Černejčaj-k tomu oblečení-asi se to u mě táhne od mala-kdy jsme měli věci na lítačku po venku+ze psama,pak věxci na xcvičák+ze psama-na xcvičák tenkrát třeba starší rifle+stará bunda-v nějakejch 13 na základce
no pak to byly věci ods tamanů,nebo z bazaru
ted to mám tak,že mám hromádky-všěe 2krát-trička,mikiny,trika s sdlouhým-
s tím,že třeba gatě na vycházky jsou šustáky,nebo softwellový gatě,na dom elastáky/tepláky,na slušno rifle,manšestráky,plátěný kalhoty
no,a ods té sdoby,xco jsem jednou přesd 4 lety asi byla v BK jen v psíxch věxcexch,a šla si sesdnout s kamoškou na kafe v gatích na vyxcházky,který už byly jaksi dost vybledlý-tak nějak na zahrasdu+pole/les za barákem dobrý,jinak
už ne-tak jesdnak vozím sebou jeěště normální gatě,a pak se snažím abych ty věci ze psama měla fakt pěkný-jen jsou větěšinou v tmavých barvch,aby na nixch nebylo hnesd všecko vidět,a ty na slušěno mám světlý-v bílým svetru a v gatíxch bych ze psama fakt neěšla:D
no jinak si pamatuju,jak mi jesdnou říkala kamoška-že její muž řekne-no to mám na kolo,to je sdobrý-a ona-to je na tom kole nevisditelnej,nebo co?
tak já za tím barákem -pole/les-většinou nikoho nepotkám:D
no a a mám zažitý-že sdražšíxch věxcí je ke psům škoda-ale hází mi do toho x let firmy jako gapay,ščučka a další….:D