Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

MirkaD

já ráno jsou xletou zdravotní depku-dopředu píšu,kdyby jste mi chtěli říct-jsou na tom lidi hůř,mohla bys na tom být hůř,a bud ráda za to jak to je,dyt ti vlastně nic není!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    to všecko VÍÍÍÍM,ALE
    ale za sebou 3 dny práce,v noci mě bolely záda tak,že několikrát za noc vzhůru,a těšila jsem se,když padlo půl osmé,že můžu legálně vylézt(vstávat ve 4ráno když nemusím je fakt divný)dala jsem snídani,a šla s těma psama,venku to bylo i na focení,ale foták bych neunesla-váží pár gramů…,venku bylo ráno hezky-slunko,modrá obloha-to už odpo ne,a v lese svítilo přes ty stromy na zasněženou trávu,nikde nikdo,sněhu zas nebylo moc-to by v tom můj chlupatej knírač nemohl chodit,prostě na dlouhou vycházku to bylo fajn,jasněkdyby ždibec mrzlo…ale dobrý,no a oči by šli….ale nohy,záda nemohly,takže jsem silou vůle dala delší vycházku-delší,než když jddu do práce,takže jako jo dýl jsme venku byly
    ale,úplně jsem měla chut vzít sváču,něco na pití a jít třeba,třeba,no aspo 4hodky,dopo někam…prostě čas byl…ale…
    byla jsem ráda,že jsem dolezla,odpo skoro hodinu venku,takže psi pohyb měli+venku byly,ale odpo už to nebylo ono…
    chjo….
    jinak ted večer taky vtipný-psala jsem,že přes zimu přidávám pidi venčící vycházku-z odpolední chvílu ze psama,a jinak kousek ze psama večer,jenom fakt před barák,at mám jistotu,že jsou vyčuraný,ono je to rychlejší je čaponout na flexi vodítka,který používám na tyto rychlo venčičky,vylítnout před vrata, a zpět,než trčet na tarease a hučet na dva pséky atuž jdou konečně čurat-a oni 5 mniut čučí stojí-na terase,pak čuchají na dvoře a pak teda konečně-dřep,zvednout nohu a dom…to už je lepší vyletět rychle před vrata
    no a Žeryk,občas vykoukne a zaleze-tak k tomu musí být ten dohled
    takže ted večer vypustím psy-dohlídnu at se Dafi vyčurá,zavřu ju dom,a vezmu Žeryka před vrata,k zastávece-já na sobě jen pantofle s kožíškem ty gumový plážový,domácí tepláky úzký,který nosím normálně pod gatě a minu+vestu…prostě na rychlo,potkám kamošku s basendžim,která šla na venčící vycházku-bydlí kousek od nás,tak jsme společně obešli náměstíčko,pak k ní k baráčku,kousek níž a zpě-brrrr zimina-a kamoška že prý mám nohy hubený-no nohy jo,ale to břicho….
    no kamoška mě bez obvyklých krycích vrstev ani poznat nemohla:D
    no,už mrzlo-ale tak jsem si říkala-co v mražáku seš kjolikrát oblíklá mín a seš tam dýl…mražák je místnost v práci kde skladujem dopek+zmrzky,pizze a tak..
    Petrs01-no to má Vašek k zimě podobnej vztah jak mí psi k deštivu/vlhku-nevadí jim sníh,ale deštivo,nebo po dešti,je i to bláto se..
    jo,vidíš,jsem se tě vlastně neptala-jaké je tvé oblíbené plemeno?jedině pak zase někdy bígl?
    Černejčaj-jo příroda je krásná,ale asfalt má něco do sebe:D:D:D
    prosímtě včem je výhoda svetru s merino vlnou?krom toho,že je dost těžkej,tak v tom zatím jaksi výhodu nevidím…-cena mě šokovala…