Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
Maya, Denny
teta na to misto chodi casto… pred rokem nemela fotku a chtela moji, prestoze svych z toho mista ma desitky a najednou do kalendare ma z totoznyho mista? myslim, ze inspirace 1:1 je stopro jista… ja bych brala, kdyby tu fotku proste mela podobnou, kdyz dem nekde s kamoskou, tak fotime to samy a mame vlastne vyfoceny to samy…
ale pokud moji fotku pouzila do knihy za kterou byla placena a rok na to ma totoznou svoji fotku do kalendare za ktery je placena, aby to bylo autorsky, tak je to dost podezrely… jakto, ze tech 150 fotek focenych driv presne takhle nevyfotila? ma to pul hodiny autem a je tam „porad“ a potrebovala presne moji fotku a ted ma svoji stejnou… takze to podle me neni moc nahoda… ono i tim jejim stylem
posli fotku x
dik, posli jeste fotky y a z
ja:tady je mas, k cemu?
teta:kamarad foti knihu a nema cas fotit lokality
aha, ja poslala tete 3 fotky a jeji znamej je v podstate bez myho souhlasu nacpe do knihy? spravny postup je: prosimte kamaradovi chybi nejaky fotky do knizky, byla bys ochotna dat nejake svoje s uvedenim autora?
takze… ne, neni to nahoda. u ni a v teto situaci fakt ne… tak me to krklo trosku. At se inspiruje, ale kdyz to sama neni schopna vymyslet a tim ze me okopiruje se pak zivi, to mi proste pripada docela nemoralni…
a jeste mi ten kalendar s tou okopirovanou fotkou da na vanoce 😀
Denny
to je vtipna fotka 😀