Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
tak mě po nastěhování k Martinovi zaujaly 2 věci-že má topení v koupelně
-protože mi v BKtopení v koupelně neměly,ani na wc,ani v chodbě a v kuchyni se topilo sporákem-troubou,veranda v zimě,když mrzlo sloužila jako lednička
no a x let jsme v BKneměli koupelku,tak jsme se CELORROČNĚ!!!KOUPALI V PRÁDELCE PŘES DVŮR-V BUNDĚ TAM A V BUNDĚ BOTECH ZPÁTKY,V ZIMĚ MEZI ZÁVĚJAMA,V ULIČCE V ŠUPKY Z KOUPELKY PŘES DVŮR,děs,běs
no,takže tady horká voda a topení
u tatky je sprcháč,jinak ten pratelnej závěs mám doma taky,mimo jinej z důvodu,když je u nás tatka,tak se ve vaně zavřu,a zbytek rodiny může chodit do koupelky-nejdou nám dovírat dveře do koupelky-a Dafi je ještě chodí pootvírat,když zjištuje,kde su
jinak my v ložnici zde máme taky dlažbu-tak koberec,a vedle lino+kachličky v kuchyni-lino v obýváku-a mě zebou nohy v mých podzimních panrtoflích na klínku,a na klínku,musím pantofle mít,s tenkou podrážkou mě nohy zábly úplně
-druhá věc co mě u Martina zaujala,je kráječ na chleba,neumím krájet
Petrs01-jo tak já se kdysi taky několik dní umývala ve studené vodě-pod stanem v kempu APOLLO s holkama ze čtyřlístku-a to na mě holky volaly,že su tam i dlouho:D
jak já su totiž pomalá v práci-nebo jinak,jak mám pocite,že když něco dělám,tak aby to bylo pořádně,tak to musím dělat pořádně-netýká se jen práce kdekoliv v práci,ale i domácích prací-mamka vždy hučela,že by to nádobí,linku,koberec měla umytý,vysátý dřív,a z tohoto důvodů jsem do 25neuměla vařit,mamka neměla nervy mě sledovat v kuchyni,dávala mě věci jako obalování,krájení,míchání…
no a i u jiných činností-třeba dlouho češu psi-aspon si to myslí,že se s tím moc piplu,kdyby to měl tak dlouho dělat někdo kdo má víc kníračů,tak už po vycházce nedělá nic jinýho
když já po vycházce v lese češu 45 minut Dafi
no,tak u toho umývání-taky dlouhoteda hlavně vlasy-no což i tím,že je mám dlouhý…
tak aspon by mě studená voda donutila být tam chvíli:D,
deku z beránkem jsme měli několikrát na prodej v práci,a jelikož mám deky na zakrytí 3+3 přehozy na postele,tak mě jen odrazuje-že by dloluho schla,
a že už na ni nemám místo-jinak bych ji brala
před chvíli dojel Martin a v pohodě,prý bl teda na jiné práci,ale tak střídavě v sedě,ve stoje,může jíst,pít,kdy chce…akorát záchody,že děs…
od zítra má být na své práci,tak snad to bude dobrý
-no říkala jsem mu,že když tam nebude mít buzeraci jak je na linkách-kde jsem dělala od vyučení-nový krásný provozy,vše nový,čistý,ale od stolu se člověk nehl,jídlo+pití jen o přestávce,u sebe ani pomalu klíče od skřínky a buzerace+rychlost
jsem dělala na dvou linkách-klávesnice k počítačům a tiskárny do počítače-a šílený
v jedné z fabrik jsme u sebe aspon mohli mít pití…
PetraK-jak píše Maya-pořid si deku z beránkem-a máš kocourka celýho-já když se zakryju obr plyšovou dekou,tak na mě spí Dafi hned:D