Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

PetraK

Mirka D.
    nečekala jsem to-takže Fifi-snažila jsem se přesvědčit paní at mě vyfotí v roušce!

😀 😀 áááá, další paní na holení! No já se nebudu smát moc nahlas a radši se půjdu podívat, do kdy platí OPé mi, abych se nedivila 😀

samotáře jsem viděla
    no hurá!Konečně někdo! Je to boží film a Macháček tam exceluje. Ono ostatně fšicí jsou výborný. Paní Macuichová třebas 😀 😀 Hláška To máš z toho, s kým se taháš, je u nás doma stálicí 😀

ale nemám ráda,když se k někomu chovají jak k debilovi…
    ale pěkně si s tím poradil, ne? 🙂 Já si na tom užívám i to, jak třeba Eliška a Táńa božsky hrajou. A to, jak si člověk uvědomí, že je fajn, jak dobře doma fungujem.

t,pak vycházka odpo,případně kousek večer…
    Mirko, to je standardka, tak si to nemusíš vyčítat, ne? Naši ohaři taky jdou ráno, hlavní prochajda je odpolko a večer čůrací, venčíci. Teď jak už jsou dospělí, tak pokud prší, tak dostat Taliprda pořádně ven, to je něco 😀 Rumouš ne, ten může trajdat i krupobití, ale madáme princéska, nikoliv 😀

třeba když vidí Žeryk Pavlu
    v čem je pro něj specifická?

nervák
    proč nervák, taky bych si to nevzala, je to nechutný, kovid nekovid,tohle je prasárna, jako sahat na rohlíky bez rukavic, to von je hovado nechutný.

Maya
    já se chystám dát si půstík celodenní, aby se tělo mohlo trochu vzpamatovat. Musíš si na to nastavit hlavu, tělo to pak vezme.