Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

MirkaD

Fifi-dělá v BMT v Brně,strojní zámečník-což nikdy nedělal,tak na zaučení
    tak se uvidí
    jedno z mála míst,kde je jen ranní
    včera teda tady děsně blátivo-jsem šla k hájence-takže do kopce,kus k vysílači a zpět-a cestou navrch-3kroky tam a 6 zpět,a zpátky o hubu
    ještě jak Martin celou noc nespal,tak jsme se chytli,protože já jak dojdu z ranní-tak nedělám nic-najím se a lehnu si,pak jdu ze psama,a pak bud začnu,nebo si chvílu sednu a finguju večer,v noci
    no,takže Martin,jakotože je tam nádobí,a že su doma dřív než on,tak jsem to mohla mít sklizený…já na něj,že jsem byla 45minut s psama+cvičení na zahradě…::D:D:Dno jak malí jsme
    ale tak vyprala jsem 3 pračky-jednu dvakrátt,vysálala jsem,on udělal oběd na dnes
    a holt,jak dojdu tak musím rychle pofackovat kuchyn-ono já jak si sednu,tak se mi nic nehce:D
    takže dojít,najíst,rychlo nádobí-hlavně nesedat,nelehat:D
    a pak ven…
    ono,si to sedne
    dnes teda su strašně utahaná
    tak to na moc akční den nevidím
    Dafi v noci 5krát blila-asi jí vadily namočený granule,nebo něco na dvoře-rodiče zas na dvůr pouští chorobnou slípku…
    takže musím vydrhnout koberec
    ráno jsem s něma šla jen k rybníčku a zpět,pak busem do města zařídit si placení nový tv+internet,máme to nově přes setobox,ve spořce jsem zjistila,že propadlá občanka,tak vyřídit občanku
    nečekala jsem to-takže Fifi-snažila jsem se přesvědčit paní at mě vyfotí v roušce!to neprošlo,tak aspon vlasy co nejvíc do ksichtu…nnenamalovaná…
    děs,to budu mít x let zážitek….
    jinak samotáře jsem viděla,tygra jsem zkoušela včera,ale na mě je moc,jak se k němu ty ženský chovají,jako vím,že to tak u některejch je,nebo to má být asi vtipný,ale nemám ráda,když se k někomu chovají jak k debilovi…
    PetraK-s botama blbý,asi fakt vadnej kus-holt každej někdy udělá zmetek…
    jak hsem šla pěšky z města,tak se mi fakt bude chtít odpo ven-to je na chození pěšky blbý
    když sem dřív měla na ráno,šla pěšky z práce dom-takže utahaná+ještě kus do kopce,tak pak jít ještě ze psama-tak to bylo nadlidský úsilí….
    no ted to budou mít s vycházkama osekaný,když budeme mít oba na ráno,tak ráno rychle vyvenčit,pak vycházka odpo,případně kousek večer…
    těžko můžu jít před půl patou ráno na nějak dlouho…
    rodiče je dopo pouští několikrát na dvůr/zahradu,takže vyvenčení mají+se proběhnou
    i je chcou brát ven ze psama někdy,když půjdou ze svýma-ale tak to by ani nemuseli
    brávali dřív hodně Gera,s tím chodily denně aspon 10minut-ten se proatě na dvcoře/zahradě nevyvenčil-ale ten byl fakt hodnej-neřešil manipulaci-jako někdo,neřešil psy-jak Dafi-která po nich se všema krm mě blafe,
    neuhnul s cesty,a chodil blízko-takže pohodovej pes na vycházky,o kterým skro nikdo neviděl
    to se o ttěchto 2 říct nedá:Doni,když nic jinýho,tak sou slyšet…
    třeba když vidí Žeryk Pavlu-to je záchvat štěstí-takhle už nevítá ani rodinu:-()