Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr. Tak sem tu.
A pěkně dobitá. Aby v tom čajda nebyla sama, švihla jsem s sebou dneska ráno a dopadla kolínkem pěkně na železnej rošt rohožky. A taky ručičkou. Tvl já chytla vzteka, že jsem druhou nohou kopla do lampy a nevim, co mě tetkon bolí víc 😀
Ale Vánočky byly krásnový. I Silvestry v Domečku. Procházkovali jsme loukama a lesama a dobře bylo. Enem teda ten návrat do prasé. A na Novej rok sem vyluxovala celou půdu, mám to tam moc krásný tetkon. Ani jeden paboučinec tam nejni. Maya musila hodně moc škytat, páč jich tam teda bylo, takový ty čeeernýýý dlouhý starý paboučince, fuj a blebleee. Ale tetkon to tam je krásný. Ešče enem vytřu ty starýprkna vodou a bude to jak na zámku. Jen jsem to nějak přehnala a pak v sobotu skončila v posteli. Uďála jsem si pýžamovej den a nevylezla ven. To taky bylo výborný 😀
Dennyky
čus množitelko – už máš plný akvárko?
u nás v Domečku taky trošek sněhu, ale pak do toho padala mokrá hmla a šlo to skorem dolů. Ale tam je krásně i s mlhou, tak jsme si to odpolko s ohařiskama užili.
černej čaj
myslim, že po dnešním ránu musíš mít už úplně zdravý koleno, štafetu jsem úspěšně převzala já 😀 Těším se na článek, Fifijová mě velmi navnadila