Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
tak my jsme v pořádku
včera ráno hezky-SLUNKO po nočním lijáku,tak jsme ze psama sjeli k vyškovu tam nechali auto na začátku cyklostezky,a capali po cyklostezce do Kozlan-jsou tam lavky,tak si Dafi zaskákala místo pařezů,hodně stromů,tak se Žeryk vyvenčil pořádně,v Kozlanech si Martin koupil rohlíky,my obešli kapličku a šli zpět,ke konci vycházky jsme daly ze psama čtyřikrát přivolání,aby se proběhli+jsem jim odbíhala,když přibíhaly a několikrát hledj-ztrtil na cestičce,pak už do auta a dom-a heč-Žeryk cestou tam a zpět NIC-kéž by mu to vydrželo!
doma tv a čtecí kultura,
odpo jsme šli s tatkem zase okruh po dědině,navrch a kolečko k rybníčku,u rybníčku jsem Žerykovi párkrát zaházela uzlík,a šlo se dom,všude dost lidí i ze psama,tak se procvičovala chůze u nohy a neštěkání,
doma jsem vrazila Žeryka dom,a šla na zahradu zaházet Dafině činku a pocvičit s Betty a Maxem
doma zase čtecí+knižní kultura,večer ještě ze psy před barák
dnes ráno jsem šla s kamarádkou a basendžim-dědinou k rybníčku,kolem ohrad a polama zpět,při zpáteční cestě,jsme ze psy v ohradě dělali překážky-byly tam 4 nízký-po kolena-tak přeskakování-pak takovej trojstupínek-tak skákání a seni lehni vstan,a trochu hompačko deska-tak přejítí,tak si psy i netradičně zacvičily a šly jsme dom
uklidit domeček a na 12 hodin do práce-do devíti do večera…
doma na mě čekal pudinkový pohár…
a zítra silvestr v práci…
se netěším,to zas bude lidí,i dnes bylo dost+je zítra ještě velký přecenění,tak snad budem stíhat…
včera jsem si půl hodky volala s tetou a půl hodky s kamarádkou ze čtyřlístku-se zdravotní sestrou,tak očkovat se zatím nehce nechat,a strašně jí závidím,protože jak se jindy vidíme všichni 4 4krát ročně na narozky+občas v létě,a oni pokaždý!na Vánoce,tak letos narozky nic,
dohromady jsme se viděly jen jednou v květnu,+já párkrát s 2 zvlášt
no,a Andrejka se viděla s těma 2 v pondělí,šli na velkou vycházku s přehrady na Panoramu lesem a zpět,+se ta jedna kamarádka k ní chvíli stavovala…tak závist..mě brala teda
s tím,že se holky domluvily,že by jsme letos slavily narozky vycházkama-aby jsme se mohli sejít,tak by jsme se šli prostě všechny projít,místo sezení v hospodě,nebo sejítí sse u někoho…
no nápad dobrej,ale ted ještě aby přálo počasí,že…tento rok byl celkem deštivej,a já když si vzpomenu na říjen-2 dny v BK v lijáku…brrrr
Kachna-se ti přiznám,že su úplně blbá-já to celý nepochopila…s těma děvčatama..
Fifi-v Bučovicích střileli už v 8 večer dnes,to bude zítra prča…jinak kolem mě všichni zzdraví…tuk,tuk,tuk…