Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
já su tadý takýýýý
ve čtvrtek mega liják,tak jsme ráno sjeli na 20minut ze psama do lesa
pak zdobení větví ve váziček,vysát,prach….
Martin dělal večeři+chlebíčky,v 7 byl jéžišek u nás
já dostala-psí kalhoty od firmy arrak-mají oblečení pro psovody
+vodítka,hračky,oblečky,ale teda tak drahý hračky+vodátka a další….mazec-jako gapay,ščučka mají taky určitě kvalitní věci-mám od nich míčky na šnůře+peška,měla jsem vodítko pro štěně -karabina tak akorát,jinak teda mají všecko na velký psy-šířka+karabiny
ale ceny tam se mi zdají normální
ale v tom arraku-hračky 700i víc+vodítka600i víc
mazec….mě pro psy nejdýl vydržely-furt je mám pletence flísový od Fajfky,ze zverimexu gumový kolečka,obojek má Dafi kožený cvočkovaný cs filcem 5let za 65,vodítko přepínací kulatý modročerný do dvou set-ty prachy tam bych za to fakt nedala,ale oblečení dobrý
takže od nich mám dámský gatě-červeno modrý-neprofoukne,nepromokne
pak za moc peněz-Martin zas překročil rozpočet na dárky….svetr s 50procenty merino vlna červeno modrý s indiánským vzorem s kapucí,ale sleva byla 1000kč…
přívěsek na krk a knížku
Žeryk s Dafi dostali hodně pamlsků+Žeryk to kolečko,a od Martina pelech-čtveratý hunatý s polštářekm plyšový-aby Žeryk nezaviděl Dafi tu plyšovou tlapu..-oba spí nejradši v něm,i když Žeryk má pelech po Gerovi+boudu…
pak jsme šli k rodičům i ze psy,tatka se ten den nebyl projít-se v podstatě nehl od tv
tak šel brzo dom,že je mu těžko…,on v BK chodí denně do obchodu+kolem řeky
a tady je bud bláto,nebo prší,nebo zima,nebo…
no odpo jsem šla sama po dědině k rybníčku,ale po tom lijáku bylo vlhko,a chladno,tak psi moc nadšený nebyly…
no u rodičů druhý jéžišek-dostali jsme skleněný poháry na poháry-Martin si je chodí půjčovat k rodičům,tak asi proto:D,pak váleček na těsto+vál,
já knížku-zvěrolékař v akci-Julian Norton,návleky na zápěstí ze stříbrem,a poukázku do lidlu na 1000kč…
no zhlídli jsme trochu tv a šli dom
rodiče taky překročily rozpočet-ještě nám platily setobox k tv…
tak jsem si připadala blbě….
v ptátek ráno blátivo,ale hezky,slunko,tak jsme šli s Martinem na větší vycházku ze psy do lesa,kde si to fak užívali-Žeryk lítal s klackama,Dafi běhala po pařezech,fajn to bylo
odpo jsme šli s tatkem kolečko po dědině,přes den knížky tv
v sobotu jsem šla ráno na delší vycházku ze psama,na konce jsem psům přidala hledj-ztratil,at nemají roupy-Žeryk vyštěkával s klackem a blbnul…
a já vyštěkávání ve stylu -hod mi klacek!nesnáším,může si honosit,ale neházím ho,a jak začne vyštěkávat,jde na vodítko…
dpo jsem šla zase kolečko s tatkem po dědině
a chvíli k rodičů,kde byly švagři s dětma s jednou švagrovou pokecala jsem s jednou(druhá byla doma s jedním dítětem a nemocným lovečákem,nějaký
zánět,že má),no a večr ještě rychle ze psy před vrata
no a v neděli na ranní-bylo nás tam dost,tak to šlo,já ráno pakla a pak na kase,zákazníků kupodivu málo
tatka šel ze psy k lípě a zpět-takže do kopce ve vichru,
celý dopo jsem čučela na slunko v obchodě,a jak jsem dojela,tak než jsem se najedla,iuklidila domeček,vybatolila ven,tak slunko pápápá,a do toho vycr,tak jsem to vzala jen ke křížku a dolů podél polí a k rybníčku a dědinou zpět
no a dnes vichr a volno….a hodně vichr….
tak ráno ze psama ke křížku a zpět-Žerykovi jsem hodila jen párkrát uzlík,a Dafině dala obíhačky stromů
nikdo se mnou ráno jít nešchtěel,tak jsem se na odpo domluvila s kamoškou s basendžim a vzali jsme to k rybníčku a podél ohrad,polí dozadu a zpět
tatka dnes nikam,rodiče ze psama byly jen v pátek-oni chodí bud když je hezky,nebo,když mají čas,zbytek rodiny chodí když se jim chce-takže jedině já jak blb chodím furt:D
ale mě by celý den jen sedět doma nebavilo
i když to počasí mě točí-že není sníh bych přežila,ale,že je bud bláto,nebo lije,nebo 2 dny vichr+odpo pršelo do toho,naštěstí my měli po vycházce-to už je moc:-((((
volno ještě zítra pak už nic…
PetraK-to jsi byla hodná s dárečkama,a jásal Brtník nad zabalením dárků?:D
Tali už je asi nanapravitelná….:-(!
jinak teda u nás už salát nenííí dávno,u nás dnes večer bramboráky-já sýr v braboráku,v sobotu večer k večeři 2 jabka a oříšky,psy ve čtvrtek k snidaní-jabko,jogurt,banán,jinak mají maso,zeleninu,topinky-kousek opraženýho toustáku-mají to moc rádi,zítra máme kuřecí roládu co dovezl-koupil tatka,
mě dal k Vánocům peníze,že to mám i k narozkám,
ale,když sou zavřený obchody tak stejně nevím co za to…
a to jsem i u nás v práci měla vybraný…chjo…
Černejčaj-jako ve vichru bych na výletě být nechtěla…,takže nezávidím
ale obdivuju
jo žehličku-seš hodná,ale nějakou si ppořídím,já teda hodně věcí skládám,
ale úplně nežehlit mě vadí u věcí co jsou na nich vidět zmačkaniny-některý trička,utěrky,kapesníky…
Fifi-co chudák Troldík na vichr?
a záda už dobrý?