Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Já prosím hlásim, že sem hrozně zaneprázdněná. Protože jak se ráno probudim, už mám moc práce. Musim se nasnídat a koukat na pohádku nebo tak něco. Pak si musim dát kafe a cukroví, pak jedeme ven a vrátíme se skorem za tmy. To máme zpravidla hlad, tak si nandáme hromadu salátu (ešče máme – nechce někdo ? 😀 ) a kužížek (jak skončej Vánočky, nebudem chtít salát a kužížek zas rok vidět 😀 , to je taková stratégie 😀 ) , pak se svalíme a koukáme na pohádky nebo tak něco, pak usneme a probudíme se a je ráno a musíme se nasnídat, koukat na pohádku nebo tak něco……… máme prostě hrozně práce! A taky Tali se chová jako kráva nebeská, tak nám trochu ubírá všem na rozmaru. Až dneska to bylo celkem dobrý. Jinak ty procházky vždycky zkazila. Tak jsem ani neměla chuť psát, no.
Co ste dostali / y vod jéžiška? Já byla mocinky moc hodná. Až nejhodnější bych mohla i říct, mám botičkyyyy nový mikinky s kapuckou a ta jedna má uvnitř kapucku červenou a je mocinky moc nynaná, můžu v ní dělat fémefatál! 😀 😀 a boží gumáčky mám, do vodičky, do mrazíka – už sem je vyzkoušela na výletě. A taky budu vonět celej rok a krásnej kalendář s ČéVéČkama jsem dostala-je fakt bombovej a knížky jsem dostala a náádhernou šálu třebas a srdce. Obří srdce. Musim ho vyfotit, je boží. A spoustu ešče sem toho dostala. Tak se musim příští rok zase snažit, abych byla hodná, až nejhodnější.
Fuj a právě sem se přežrala praženejch mandlí, co vyrobil Brtnik.