Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

MirkaD

tak jsem tu!
    mám už to za sebou,mám už to za sebou-5dní 9vítihodinových směn a tu njdelší včera–sem myslela,že už mi upadnou záda….
    včera ráno konečně chvilku slunko+teplo,tak jsem to vzala ze osy k rybníčku,a tam jsme dlouho cvičily taneční+obraty a přivolávačky a mezitím házeli hračky
    na začátku dědiny jsme potkali starou paní-asi sto let,se kterou jsem si chvílu vykládala-říkala,že zažila válku,ale že toto je pro ni horší jak válka,že nad hlavama jim lítali letadla jak domy,ale toto je horší -tnto rok…korona
    že s mužem byly spolu 52 let…
    no nic,jsem jí chtěla nabídnout že,bych se za ní stavila někdy-že syn jezdí,ale času málo,ale tak mi to bylo blbý…
    doma jsem přelízla prach leštěnkou,rozloučila se s žehličkou,
    nychystala tatkovi postel a věci a šla pěšky do práce
    vlítla jsem pejskům pro jitrocelový sirup,pak do KIKU pro deku na postel jako přehoz a svícínek
    no a u nás v obchodě jsem chodila do kuchynky na vánočku-pekl šéf i k tomu máslo koupil:D,na čokoládový kolekce a na svačinu,mezitím jsem nosila na kasu věci co si chci koupit-boty zimní,dáreček pro kolegyni,tročko tatkovi,
    x chlebů,druhýmu tatkovi cosi na zamlžení auta skel,jídlo….,
    no a taky jsem byla na kase,vybalovala jsem,večer uklízela-do desíti otevřený zbytečně…
    směna od půl jedné do půl 11 v noci…
    od neděle se nebude moc prodávat nic krom jídla pití drogerky-tk žádný non foody
    Černejčaj-krásně namalovaný dárečky!
    Fifi-dojdi s k nám-my máme x olejů,x jarů,x mlík….my jsme jak mini obchod
    slíúka měla štěstí,jinak psíci tví šikovní
    u nás nikdo ze 4 psů slípky neloví,chodí mezi něma,ale naše 2 mrchy honí Norinku:-(((nic jí neudělají-Žeryk byl na kočku zvyklej od mala-jenže on k ní letěl-a dostal facku,od té kočky…
    no a Norinka se jich chudák bojí,Dafi ju debil honí,že to vidí u Žeryka…
    Kachna-no tady pší a prší…a já chci na chvíli ven
    větve ještě chcu…
    PetraK-krásně zabalený to máš,závidím
    ták a já si du pro hrabičky a budu hrabat dárečky….:D:D:Dk sobě-všécky si vezmu k sobě
    HEZKÝ VÁNOČKY VŠEM!!!!!