Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

PetraK

černej čaj
    Svetr je bozi ale ty kalhoty to budu blejt 😀

a co mám řikat já! Když to musim nosit 😀 😀

a je mi z toho fakt zle, takze bozi den dneska…
    ach jooo sakra, ty máš na tohle smolikof často, že jo?

…etos vanoce neslavim pac muz si kvuli zhorsujici se kovidove
    to je škoda 🙁 však se to přece dá udělat upraveně nějak, kdyby roušky a odstup jste dodržovali, to nepůjde?
    stejně se tomu sakra vyhnout nejde, není otázkou zda, ale jenom kdy.

Helee, Dennyky!
    tady zatím enem ščíje, foukat doufám nebude. Fčéra to bylo teda na venčení lepčí.

Já jsem také dnes v práci a zítra v práci už co??? Nejsem. 😀
    ale je to diuný teda, takový nevánoční. Já sem se vánočně ale vymódila, mám vánoční košili, vánoční botičky, a šálu. Sem připravená!

já jsem ráda, že jsem se rozhodla tak jak jsem se rozhodla a rozhodla jsem se správně.

to je dobře, tak je to správné a tak to má byt! Abych tak citovala z klasiky

Jo a helejte, jsem zvědavá, jak to dneska bude. Fčéra mi volal maník z jednoho éšopa, že mi omylem nedoručili jeden dárek. Jsem na to sama zapomněla 😀 . Zaplaceno předem. A že se teda omlouvají a zkusí to dostat do zásilkovny na středu. Tak jsem se krapítek šprajcla a řekla mu, že sice to není velká částka, ale prachy mají a už nějakou delší dobu a že by teda vod nich bylo solidní, kdyby se to nějak snažili vyřešit, když je chyba u nich. A tak mi to snad pošlou messengerem. Tak jsem zvědavá, zda to dneska teda klapne. Jest to malý dárek nevelké ceny, ale o to větší hodnoty, páč to byl jeden ze dvou dárků, který vím, že Brtnik chce. Jinak sem si to musela vymyslet sama, že ty dárky, co mu koupim bude chtít 😀