Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
Tooo je taková vám krása venčit ve všední den za světla!!! Tálije je na zabití – včera už to docela reálně hrozilo, ale i tak jsme si to užili. Pracovalo se s dummíkem a dokonce se madáme chtěla zapojit na haldách, tak jí posléze bylo i vyhověno a lítala tam za balonkem. POvedlo se mi jí dát jí dudy tak, že vůbec nechápala, kudy a kam ten balonek letěl a motala se na fleku jak hajzl při povodni a tou dobou už měl ovšem Rumouš balonek v kušně. Málem jsem se počůrala, jak jsem se jí škodolibě, hajtře, smála. Pak sem zavolala Brtnikoj, at si nás vyzvedne v polích a zajeli jsme do Unhoště na kávičku a svařák z okýnka. Vypili jsme si to pěkně v autě a zajeli si pro pizzu. Mám nakydanou na hlavě kadivou barvu, budu krááásná jako Krasomila 😀 . Teď ne, teď nejsem krásná jako Krasomila, tetkon vypadám jako debil v kulichu v kuchyni 😀
no ale… mám to oficiálně potvrzení z Egypta – sem roztomilá!! Čtěte lidé a z toho bděte, jak sem úžasná 😀 😀
. Jako takový je člověk zrozený v tomto znamení roztomilý, čestný a pracovitý. Jste opravdový člověk, sůl země. Je na vás spolehnutí, stejně jako na Zemi, která s jistotou přináší obživu.
Je škoda, že se k tomu váže tedy název GEB , to trochu evokuje spíš toho debila v kulichu, než roztomilou osůbku, kteroužto já dozajista sem! To by vám s revolverem u spánku dosvědčil určitě rád i Brtnik, kdyby tu byl. ale von tu nejni, šel do Hrombachu pro závitový tyče. tAk prostě musíte věřit starejm dobrejm Egypťanům 😀 😀
Fifi –
AŤ TI PYTLIK DOBŘE HŘEJE 😀 😀 😀 !!!