Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

MirkaD

tak mám za sebou 2 ranní
    v sobotu ráno mražák,pak kasa,pak vybalování,ve 2dojel Martin,nakoupily jsme a dom
    jelikož on upřednostnuje kvalitu s kvantitou-olejů 5 a dražších,s wc papírem máme obložený zdi,rýže jasmínová,tatrka za 60 místo za 30,už vím kam u nás mizí peníze…
    já vím,že kvalitní věci jsou potřeba,ale…jestli smažím na řepkovým za 20kč,nebo o 20dražším já teda nepoznám
    těstoviny-vždy jsem brala njelevnější,on t z dražších já tam nevidím rozdíl
    jako,chápala bych sýry,šunky,salámy..a nevím co ještě…u věcí jako rýže,těstoviny,olej…rozdíl nevidím…
    tak jsme se po xtý chytly na téma,že on nešetří…
    no nic
    dojely jsme dom,já na hcvíli ze psy k hájence a zpět,trochu jim zaházet aport a dom-mlhavo,blátivo-už mě strašně chybí slunko
    zabalila jsem ždibec dárků-a málem mi upadly záda…
    tak jsem šla hajat…
    v neděli v práci pečení+házení pečiva,kasa,vybalování,
    po druhé hodině dojel Martin,a mezitím co šel zase nakupovat já šla ze psy,který mě dovezlo,udělala jsem si okruh kolem rodinných domků,obhlídla výzdobu v zahradách a jely jsme dom
    doma jsem dala ležing,a v osm jsem vylezla něco dělat…
    večer teda chvilku za psama…
    včera jsem si poumývala serepatičky ve stěně a mrskla tam betlém
    akorát ještě nevím,kam mrsknu větve,ty mám nachystaný ve sklnce na terase,ještě musím udělat na hrobečky,a kam mrsknu papírový stromeček,podobný jak má PetraK na fotce u článku,
    navrchu moc místo není,zespod to pokrade Dafča
    ted budu mít na odpo,ráno deštivo,blátivo,tak vycházka kousek ke křížku a zpět..
    to bláto a nedostatek slunka mě leze na nervy,chcu slunko a sucho…
    jinak všem dovolenkovým přeju krásnou dovolenou

Fifi-vidíš,já psům vlastně ryby moc nedávám…
    tak na Troldíka chudáka jídlo čučelo?
    Petrs01-no,naše mamka taky nerada ryby tyto…jí vadil ten smrad…