Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

MirkaD

Fifi-jo,já si taky půjčovala psi-na vycházky,pak na výcvik,Killy teda byla v podtatě moje-brala mě jako paničku,i u mě+ bývala na Vánoce,v létě…atd,
    odrodila u nás štěnata,nechali jsme si jejího Duxe-štěně po ní,byla u nás 3 měsíce-ale ona byla fakt má-panička ji už jen financovala jídlo,veterinu,i by mě ji nechala
    no nic
    Killča byla prostě fakt moje…
    ale ostatní psi byly půjčovaný,-nebyly psychicky mí-že bych skončila na neschopence,jak když umřela Killy-taky k psovi,kterýho mám párkrát v týdnu,a ne doma takovej vztah nemám
    ale já to spíš ,yslela na vás-jestli vy by jste takhle půjčovali psi
    to,že to má takhle Denyky-že jako její modelína zmákne vycházky s kamoškou,být v hotelu a tak je super-popravdě-tohle u mě vždycky suplovali rodiče-a mí nebo Martinovi+Martin
    aje super,když jsou psi zvyklí na někoho jinýho než na pánečka/paničku-protože nemoc,dovča a tak,že jo
    já to jen čistě myslela tak,že jako Martin mě třeba vyčítá,že su na psech závislá-což su a vím to…
    a že bych třeba do Blanska měla jet někdy sama,at si odvykám a tak…
    a já si zas říkám-psi jsou sami doma,když jsme chodily do práce a měli jsme oba ranní-pak taky člověk jde i někam bez nich-knihovna,kamoška a tak+nakoupit,
    tak proč někam sama jako na odvykačku?
    -tak jsem to myslela v tomhle smyslu-jako-hele klidně si půjč na den mýho psa a já si zatím…půjdu s malým na výlet,se synovci na koupák a tak…nevím…