Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
jsme si fčéra uďáli s Rumouškem předvánoční sólofku a vyráběli páníkovi dobrůtku pod stromek jako překvápko. A jsem rovnou stihla upéct ohaříkům i játroví, ať maji taky svoje, ne? Pod stromkem budou mít sice habakůk věcí, protože dostali i dárečky od Peti, ale játrovího nejni nikdá dost. Myslela jsem kolikt toho ešče nestihnu, ale vyšlo mi to jen zabalit jeden Brtnikovej dárek a pak vyrobit a zabalit dárečky pro mlaďase- přijedou tradičně. OVšem tentokrát ne do Prahé, ale kouknout na Domeček.
Fifi
Ty ses taky kus kravicky, vid. 😀 😀
😀 copáá, džeremi klakson nelíbil??
tak máme ešče Hemeroida: 😀
Mirka D.
-no šikovná balička nejsu
no a co! Já donedávna taky balila jako tříletí dítě 😀 a jasně bylo identifikovatelný, kdo je autorem. A pak se nějak dostavila – asi sasrak, nebo jsem se na sebe naštvala či čo – zručnost jeden rok. pravda seděla jsem nad tím do dvou do rána, ale výsledek byl vzhlednej. Pohrála jsem si s tím a i to pěkně vyzdobila, větvičky, hvézdičky, mikuláši a tak jako podobně. Pravda, ty poslední balíčky už jako vlivem únavy a že by i prosecca 😀 ? nebyly tak vychytaný jako ty první, ale pořád to byla krása. Ono já vždycky nasyslím hodně dárečkůch a pak to balení je trochek namahavější. Ale vylepším si to o koledy či něco v tydlevízi, o cukroví a něco dobrýho k pití. Fčéra to byl vaječňák. Už jsem načla tu druhou várku 😀
Každopádně taštičky jsou geniální řešení, co má nebalitelnej tvar, zachrání taštička – spása naše veliká. A taky recyklujeme jako čajda.
Maya
tudíž už nás komplet zavřeno,
však jedině dobře, ne? Ať si prodavačky užijou volno, já obecně nechápu nutnost mít o svátcích otevřeno, stejně tak jako v neděli. Je to krávovina.proč furt lozit do obchodů – covid necovid, to s tím nesouvisí. Za mě klidně neděle a svátky zavřeno ahotovofson mařeno 🙂