Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :) Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)

MirkaD

tak hurá hurá hurá-třikrát sláva,viváááát s Fifi je zas paní na 4 kolech
    a Čajdík má polštářky-tkže pohodička,pohodáááá
    no,já se odpo pustila velice u mě netradičně do balení dárků-netradičně proto,že to každý rok balím na štědrý den dopo+dělám výzdobu-Martin jídlo
    no,jenže ted hodně v práci před Vánoci,takže bych na to nemusela mít sílu,čas jo-sílu ne
    takže jsem odpo začala-no začala jsem dárkem pro andulky,pak pejsci-a pk jsem jako vždycky zjistila-že za á mě to nebaví
    za b-mě to fakt teda nejde
    takže nic novýho pod sluncem,že:-()
    no-přitom jsem to fikaně balila po vícero-andulky dohromady,mí pejsci dohromady,pejsci rodičů+kočenka dohromadyx
    Martin 2 měkouše-dohromady,máti knížka+kalendáří dohromady…
    no,ještě mě zbývají pro tatíky dárky-to má někde Martin+špachtlu pro máti+obrázky+ještě 2 ježíšci-ti jsou ještě v obchodě,
    ale tak plku mám
    venku jsou nachystaný větve ve váze,na zdi v kuchyni jedna dekoračka…
    nejradši bych každýmu dala jeden balík a nazdar-nebo to dát všecko do jednoho balíku a šmitec…
    no k večeru jsem šla chvilku ze psama-den prospali utahaný z vycházky+s česání
    daly jsme trochu cvičení kousek od baráku -chůze u levé pravé nohy s oběma zaráz,couvání s oběma zaráz,přivolání+kroky,otočky
    ted večer rychlovenčící vycházku před vraty-a už tu chrní-
    a já mám za sebou volný den…
    pobavila máti,která mě říkala,že našla obojky co chtěla dát psům před rokem na Vánoce
    no,doufám,že jim vybere barevně tak,že mě to nebude třískat do očí…
    já před léty koupila Maxovi nylonový-černý s bílema tlapkama-moc mu slušel-je bílej,že a Bety zrzce dali rodiče oranžový obojek,před tím ode mě červený-no,jenže ty obojky jim dávají opačně…
    je to hovadina-ale mě to trhá oči-ten černej Maxíkovi slušel-oranžová na bílé je divná…
    tož uvidíme…mí psi mají obojky do rozedrání-takže Dafča od štěněte koženej cvočkovanej,Žeryk nylonovej modrej+řetízkáče stahováky,Dafi ještě jeden nylonovej,ale ten jí je,jen když jí zaroste krk,jinak je volnej,jsem přemýšlela,že bych z něj udělala stahovák,ale to se mi nehce riskovat…
    Martin zítra k tomu Mudr a já bych měla do města venku je furt vlhko…a sychravo…