Fóra › Ostatní › Kecaci Zima 2020 :) › Odpověď na: Kecaci Zima 2020 :)
tak mi zmizl píspěvek…
no takže já ráno s psíky do lesa-k lípě mega moc rozježděná cesta od traktoru,+hlavní cesty v lese,vzala jsem to po menších cestaáchppro větve,ehm v lese,kde jsem fotila na podzim ty fotky v listí barevným moc větví ze šiškama a jehliím není,že…
divím se tomu každoročně…
takže kus dozadu,za můj obvyklý okruh s obrázkem a napřed větvičky s pidi šiškama,pak i s jehličím,v ruce tunu větví…
Žerykovi jsem ke konci lesa hodila dvakrát míček,tak aby ho musel hledat,jednou ho donesla chudera Dafík za piškot-ona ty tvrdý gumový míčky tááák nemá ráda…
pak jsem to s ními kolem hájenky riskla na volno,dolů jsou na volno normálně,kolem prvního baráku jsem riskla,že nevyběhne smečka čivav a pak kolem stavby u nohy a dom,doma umýt nohy,Žeryka opláchnout-vytřít ve vodě s octem,válel se nejen v listí…..
pak vykartáčovat,zkrátit srst na nohách,to stejný u Dafi-bez toho umývání octem teda…
a hodina fuč,ted peče Martin rohlíčky,já tady už půl hodiny píšu příspěvek co zmizne,poslouchám dudlajdááááá
Denny-u nás lidi v košících nechávají venku zboží-to nám nosí zákazníci pak dovnitř,jinak klíče od domu,sklepa,peněženky,mobily,karty,lékařský zprávy,ted už tam máme ,ěsíc auto dětský,čepice,dudláky…
Černejčaj-v sukni by mi táhlo na nohy,já musím mít v teple všecko….
fotky jsem viděla kousek
žebříjy-nikdy jsem nebyla na žádné půdě-ani tu ani v bk,nikdy ne na posedu-takže tyto žebříjy by nehrozily,život pod rozhlednama a na kolotoče nechodím….